Intensiva dagar och glassfredag!

Den här veckan var det jobb både igår och idag och det har varit två ganska intensiva dagar med mycket att stå i och en del strul här och där man allt löste sig i slutändan och det är ju det som är det viktigaste. Annars flyter dagarna på bra, jag är i fas med redigeringen och det löper på bra här hemma. Wilhelm går och pratar mer för varje dag som går och Melissa är det full fart på som vanligt och det händer så mycket för henne nu också så en annan hinner knappt med själv!

Idag efter jobbet tog vi en promenad upp till vår lilla butik för vi behövde köpa lite saker till kvällsmaten. Wilhelm var så lycklig över att få sitta och kika på bilar med mig och Bartolo medan Joakim och Melissa var inne i butiken. Eftersom det var fredag lyxade vi även till det med varsin glass i solskenet. Vi testade en sandwich med päron och choklad, den var god men jag föredrar nog ändå originalet mer.

Lycklig kille som får se och peka på bilar!

Imorgon är det trädgårdsarbete som står på schemat, vi ska fortsätta med vårt nya trädgårdsland som förhoppningsvis blir klart till att det blir dags att börja odla utomhus. Just nu spirar det ordentligt i krukorna här inne och förhoppningsvis kommer det kunna bli en hel del egenodlat framöver!

One thought on “Intensiva dagar och glassfredag!

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: