Sovmorgon, plantering och blomsterpinnar

Igår tog jag faktiskt sovmorgon här hemma. Lite lyxigt att kunna göra det faktiskt de dagarna när man är föräldraledig och känner att man behöver det. För övrigt rullade dagen på som vanligt. Jag påbörjade en novell som malt i bakhuvudet ett tag och som var tanken att skicka in till en tävling i början av sommaren men sen kom det mängsvid med redigering på annat så den har fått stå tillbaka lite. Så vi får se om jag hinner färdigt den i tid nu! På eftermiddagen har det planering som gällde ute i trädgården. Melissa var i full fart med att gräva för lökar och hjälpte till med så frön i det nya trädgårdslandet. Vi fick skynda oss lite för att hinna få ner allt som skulle ner i jorden innan regnet kom. Det var i princip att jag hann få in barnvagnen innan det började regna. Medan barnen åt frukt så tog fixade till några blomsterpinnar som får agera markering i landet tills jag har lite bättre material till att göra några skyltar.

Perfekt nödlösning

Efter att barnen var badade blev en mysstund i soffan tillsammans tills att Joakim kom hem. Sen blev det en regnpromenad, matlagning och lite mer mys med barnen innan nattningen. En skönt avslut på dagen fick jag även med att ha ro att sitta och läsa en bra stund innan vi kollade en stund på Robinson. Idag blir det inte en lika lugn dag då det är jobb som gäller för min del. Var ju inte där förra veckans alls eftersom jag var förkyld vilket gör att det känns lite extra konstigt att komma tillbaka. Det var ju tur att jag såg på schemat att jag började klockan 7 idag och inte 7. 30 som jag vanligtvis gör, så det blev att gå upp en halvtimme tidigare idag. Önskar er alla en fin dag! Nu ska jag ta mig en kopp te och se om jag vaknar till lite mer.

3 thoughts on “Sovmorgon, plantering och blomsterpinnar

Add yours

  1. Vilken mysig dag ni fick. Gäller att ta vara på lediga dagar. Regnet var väl inte det jag önskade nu då jag har ett par goa lediga dagar framför mig. Tur med schemat den här gången.

  2. Skönt att hinna fixa i rabatten innan regnet kom. Så slipper man vattna. Så härligt att plantera och se det gro.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: