Loppis, veteranträff och trädgårdsarbete

Gårdagen började med en rejäl sovmorgon, blev chockad när jag vaknade och insåg att klockan nästan var nio. Tänk att båda barnen fortfarande låg och sov! Antar att vi alla behövde vila ut oss. Efter frukost begav vi oss ut. En skolklass höll en loppis på skolgården och vi passade på att leta efter lite kläder till barnen. De sliter väldigt mycket på sina kläder just nu och då passar det ju ypperligt att få tag i lite billiga kläder. Vi hittade lite byxor till Wilhelm och Melissa fick även med sig en klänning.
Det var även veteranträff i samhället så vi tog en runda där och kikade på traktorer, mopeder och gamla bilar. Melissa var riktigt glad att få gå runt och kika, traktorerna var helt klart favoriten hos båda barnen. Tyvärr var vädret lite kyligt och det blåste rejält så det blev inte så lång stund ute som man hoppats på.

Idag har vädret varit desto bättre och vi har varit ute större delen av dagen. Jag har rensat ogräs i trädgårdslandet, Joakim har tvättat och fixat med bilarna, Melissa har lekt i trädgården och Wilhelm har haft fullt upp med vattenbanan som de fick av Joakims föräldrar. Jag har även suttits och läst en massa och påbörjat redigeringen av mitt fantasymanus som jag har fått tillbaka från alla testläsare, det känns riktigt kul att dyka ner i den världen igen och det är inte så mycket som behöver redigeras så tror det kommer gå ganska så fort! Längtar så efter att få iväg det till förlag och se vad som händer!
Nu bänkar vi oss i soffan, kinderna känns sådär varma som efter en dag i solen och jag laddar upp inför en ny vecka med en massa planer.
Hur har ni haft det i helgen?

7 thoughts on “Loppis, veteranträff och trädgårdsarbete

Add yours

 1. Låter som en bra och mysig helg skönt för barnen att sova ut. Här har dagen spenderats i mall of scandinavia med min älskade man ätit gott och vart på bio.
  Nu laddar man för ny vecka

 2. Skönt med sovmorgon och även perfekt med loppis gör jag också fynd åå när möjligheten finns.

 3. Låter som en härlig helg!
  Skönt att du fick sovmorgon!
  Här har vi haft kalas för mig idag, för min familj. Vi har suttit ut hela dagen och jag har haft shorts på mig. Helt underbart!

 4. Va härligt att ni fått sova ut, låter välbehövligt då! Himla kul att gå på loppis också, tycker man kan fynda mycket fint även om man inte har växande barn 🤗

 5. loppis är perfekt då det kommer till barnen. Dom växer ur det så fort. Kul med veteran träff också. Alltid spännande för barn

 6. Jag älskar att gå på loppis det är så kul. Det är alltid kul när man hittar något där. Låter skönt med sovmorgon det behöver man ibland 🙂

 7. Härliga dagar för både stora och små. Då känns det skönt att krypa ner i soffan med varma kinder.
  Här har vi både roat oss och varit arbetsamma i trädgården. Helgen var med andr ord toppen
  Kram Kajsa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: