Fullt upp i slutet av veckan

Slutet av den här veckan har gått i en rasande fart och det har varken funnits tid eller ork för någon direkt uppdatering här på bloggen så det får bli lite utav en sammanfattning utav de senaste dagarnas påhitt.

Nuklearmedicinskt vårmöte
Varje vår hålls det ett nuklearmedicinskt möte och detta är så var det vi i Linköping som anordnade detta. Eftersom jag var ledig i onsdags var jag inte med på utbildningsdagen, men resten av mötet var jag med på. I torsdags drog mötet igång vid klockan nio med invigning och öppningstal av Royne Mercurio, han som ritar bildarna på herregudco på instagram. Efter det var det föreläsningar, lunch och ännu mer föreläsningar. Intressant, men samtidigt väldigt mycket att ta in så det kändes som att huvudet var fullproppat mot slutet. Jag hade även fototjänst under mötet så jag kunde få ett litet bryt med det ibland.

På kvällen bjöds det på bankett med trerätters och livemusik. God mat, bra musik och trevlig sällskap, riktigt lyckat helt enkelt. Vid tjugo över tolv på natten parkerade jag bilen på garageuppfarten och somnade rätt så snabbt inför morgondagens möte som började klockan 8.30. Fredagen bestod av fria föredrag, fika, lite mer föreläsningar och avslutning innan lunch som var en sallad som man kunde ta med. Efter lunch var det studiebesök uppe på vår klinik men jag åkte hem och fixade med bilderna som jag tagit för att få ordning på dem.

Babyshower

Igår var det babyshower för en vän till mig där bebisen är beräknad till 8 juni. Så hela familjen åkte ner till Tenhult, Joakim och barnen fick hänga med hennes man under tiden. Vi var uppe på logen hos en av de andra tjejerna, riktigt mysigt och fint anordnat. Vi hade lagt ut bilder på oss själva som små vid varje plats så hon skulle gissa vem som skulle sitta vart. Inte så lätt det var knytkalas med pajer, frallor och kycklingsallad. Dessutom blev det även en god magtårta, lite lekar och presenter! Även om vädret inte var på vår sida blev dagen riktigt lyckad och vi hade supertrevlig!

Idag blir det mest en lugn dag hemma då jag är ganska trött efter de senaste dagarna. Vi ska få upp solseglet, fixa lite annat som blivit undanprioriterat under vecka och kanske blir det även att rensa lite ogräs om vädret tillåter.

Hur har er helg varit?

7 thoughts on “Fullt upp i slutet av veckan

Add yours

 1. Lite samma här faktiskt att tiden har inte funnits och jag svepte ihop ett blogginlägg nu med färska bilder =D, nu börjar veckan igen och då kommer det hinnas med bloggen mindre igen =(

  Så mysigt med babyshower

 2. Alltid kul med föreläsningar, men mitt i det blir man rätt mör också. Tar ett par dagar att ta in det. Babyshower är så roligt, och hoppas den blivande mamman blev glad.

 3. Trevligt med Babyshower. En kul fest som poppat upp som inte fanns när jag väntade min dotter.
  Helgen har gett oss en härlig konsertkväll med kompisarna, så idag är man lite seg. Har i allafall hunnit storstäda sovrummet.
  Kram Kajsa

 4. Kul med babyshower på logen. Skönt att du fick vila lite också efter fullspäckade dagar. Alltid kul när det händer saker.

 5. Tycker det låter som intressanta föreläsningar men förstår att mot slutet av dagen så är man rätt trött. Du har ju haft roliga dagar iaf 🙂

 6. Så kul med babyshower & fin idé med foton från när man var barn till sittplatserna. Ser mysigt ut att sitta uppe på logen och skönt att ni hade det bra trots tråkigt väder 🤗

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: