Matsedel vecka 21

Nu var det riktigt länge sedan jag faktiskt delade med mig lite av våra matsedlar här hemma. Vi kör som sagt matsedel varje vecka, vilket fungerar väldigt bra för oss och det underlättar vår vardag enormt.

Måndag – Pestobakad lax med potatis och kall crème fraiche
Tisdag – Kycklingwok
Onsdag – Ugnspannkaka
Torsdag – Bönbiffar, potatismos och brunsås
Fredag – Lasagne
Lördag – lunch: Snitzel och ris
kvällsmat: Grillat med tillbehör
Söndag- lunch: Makaroner och köttbullar
kvällsmat: Scones

Hoppas ni får en fin vecka!

2 thoughts on “Matsedel vecka 21

Add yours

  1. Å vad mycket gott! Dagens lax låter väldigt god och den kanske skulle passa sonen. Han är tyvärr inte så glad för lax men han älskar pesto 😀

  2. Åh precis vad jag behövde, känner att jag har 0 inspo till mat just nu. Funkar mycket bättre med veckolistor men ändå blir det att det glöms bort och jag får springa till affären, får nog sätta mig och försöka mig på en veckolista 😊 Himla gott med scones (speciellt nybakade varma med ost & smör!) längesen jag gjorde det men blev väldigt sugen på det nu ☺️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: