Trädgårdsfix och nöjd liten kille

Ny vecka och den här dagen kom igång lite tidigare än vanligt. De dagarna som jag är hemma med Wilhelm brukar vakna ungefär samma tid som Joakim går upp men ligga kvar i sängen en stund och läsa, svara på mejl och kommentera andra bloggar. Beta av lite saker innan barnen kommer igång helt enkelt. Men idag var Melissa tidigt uppe, Joakim satte igång lite tv åt henne på morgonen medan han åt frukost och så fort han åkt kom hon in till mig och det bara bara att sätta igång. Men det blev en lugn frukost då vi alla hade gott om tid på oss och det fanns till och med tid för lite lek på morgonkvisten, vilket inte tillhör vanligheterna. När Melissa var lämnad på förskolan och vi varit ute på den sedvanliga hundpromenaden var det full lek med duplot på golvet. Wilhelm får verkligen passa på när hon inte är hemma då hon inte är så värst förtjust i att han leker med “hennes” leksaker. Efter en stunds lek ville han sova och jag kunde passa på att få lite skrivtid.
Eftermiddagen spenderades ute med promenad, planterade lite i trädgården bland annat så blev det lite dragon i slänten och grönkålsplantorna som vi fått av mina föräldrar hittade ut till grönsakslandet. När de bestyren var gav vi oss av till lekparken. Melissa lekte på med en annan tjej i området och Wilhelm var så nöjd över att gunga.

Regnet drog in och vi fick ta oss hem för fruktstund. Det har varit en lugn och skön måndag men samtidigt har jag fått en hel del gjort. Ikväll kryper jag upp i soffan och läser ett manus som jag har hos mig för testläsning just nu.

Hur har er måndag varit?

6 thoughts on “Trädgårdsfix och nöjd liten kille

Add yours

  1. Vad skönt att känna att man hunnit med massa under dagen, men visst är det skönt när kvällen kommer att kunna krypa upp i soffan det är man så värd efter en lång dag, hoppas manuset du ska läsa är bra. Kram

  2. Det värsta jag vet är att stressa på morgonen. Behöver allt min tid då annars blir dagen förstörd. Går gärna upp lite tidigare just för att hinna med det.

  3. Skönt med fagra då man känner att man hinner med saker. Härligt att han kan leka loss när syrran inte är hemma.

  4. vad härligt att ha lite extra tid på morgonen så man kan ha en lugn härlig frukost 😊 skönt att kunna vara ute lite tråkigt att rengnet kom bara 😊

  5. Vad fint att det fanns lite tid för att Melissa kunde leka på morgonen och att Joakim fixade frukost 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: