Stjärnan och matiga muffins

Idag fick vi gå in genom en annan dörr på förskolan. Efter sommaren ska Melissa börja på en ny avdelning och nu har överskolningen börjat. Egentligen är det bara barnen födda 2018 som skulle gå upp en avdelning men för att få ihop det med barngrupperna behövde även två 2019-barn flyttas upp också. Så för två veckor sedan ringde rektorn till mig och undrade om vi var okej med att Melissa skulle skola över, då personalen tyckte hon var en av de lämpliga för detta. 2018-barnen från hennes nuvarande grupp kommer gå till en annan avdelning men hon kommer ha med sig en annan pojke och hon känner redan flera i personalen och barnen på stjärnan så tror det här kommer gå galant för henne. Och idag hade hon haft det riktigt roligt där!

Välkommen till stjärnan

Idag passade vi på att baka lite här hemma. Det blev morot och äpplemuffins. Passade perfekt då vi hade lite äpplen och morötter som behövde göras åt och dessa muffinsar är lite ner matiga så de kommer bli perfekta att ha sen på utflykter i sommar. Kommer nog slängs ihop en sats till inom den kommande veckan för att fylla på ordentligt i frysen.

Riktigt goda muffins med honung istället för socker

Annars har dagen löpt på, Bartolo var ute på vift en sväng men kom tillbaka rätt så snabbt igen. Jag har rensat lite ogräs medan det fortfarande var uppehåll och ikväll blir det att fixa lite med marknadsföring inför min kommande novell, läsa en stund innan vi kikar på Robinson. Hur har er tisdag varit?

12 thoughts on “Stjärnan och matiga muffins

Add yours

  1. Spännande för henne att byta avdelning, det går säkert jättebra. Den här tisdagen har jag spenderat på Kistamässan 🙂

  2. Vad kul med ett byte, det kommer nog gå super bra. Och muffinsen såg ju jätte goda ut aldrig testat den kombon men låter väldigt gott. Ha en fin kväll

  3. Ja dom blir så stolta då dom får gå med dom “stora” barnen. Muffinsen så g väldigt goda ut tycker jag, och blir dom mer matiga är det ju ett perfekt mellanmål att ta med.

  4. Oj så gott med muffins, längesen jag bakade det nu! Inte testat med morot & äpple men både lät & såg jättegott ut 🤗

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: