Inspelning och nervösenergi

Igår höll jag på med lite marknadsföring inför min kommande novell, vilket innebar att jag skulle spela in mig själv när jag läste ett stycke ur novellen. Herregud vad svårt det var! Jag har full respekt för de som sitter och läser in ljudböcker. Men jag fick ihop min minut med bra ljud och jag har lyssnat igenom den så många gånger nu så jag börjar faktiskt vänja mig vid att höra min röst inspelad, något jag aldrig trodde att jag skulle göra.

Inspelning på gång!

Idag har det varit en relativt lugn dag på jobbet och när jag kom hem sprack faktiskt vädret upp så att vi kunde ge oss ut på en springtur. Jag behövde verkligen få ut lite nervös energi ur kroppen, går och väntar på ett besked så blir nervös varje gång det plingar till i telefonen att jag har fått mejl. Så nu får jag försöka hålla mig sysselsatt för att slippa tänka på det.

Imorgon är jag ledig och vi har faktiskt inte några planer alls, förutom att jag ska fortsätta med redigeringen. Tyvärr ska det regna hela dagen imorgon så vi får se vad vi hittar på. Det blir ingen långledighet för mig denna gång så jag fredag jobbar på fredag.

Har ni långledigt nu?

4 thoughts on “Inspelning och nervösenergi

Add yours

  1. Jag kan tänka mig att det är en utmaning. Själv hatar jag att höra min röst på t,ex någon videosnutt eller så. Tycker verkligen det är så roligt att få följa dig på din resa då det kommer till författarskapet. Så mycket man inte visst innan.

  2. Tror att det faktiskt är mycket svårare än vad man kanske tror att läsa in texter och ljudböcker. För rösten är viktigt. Det märker jag som lyssnar på så mkt ljudböcker. gillar jag inte uppläsarens röst får jag avbryta och om jag verkligen vill läsa boken läsa den själv.

  3. Så spännande med din kommande bok! Att höra sin egna röst kan vara jobbigt.
    Inget långledigt, men skönt med en extra ledig dag. Tanken var mycket trädgård men regn och blåst verkar sätta käppar i hjulet.
    Kram Kajsa

  4. Jag kommer ihåg när jag började med youtube och skulle redigera mina videor, jag tyckte inte alls om att höra min egen röst. 😉 Men nu har jag vant mig 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: