Nyklippta och söndagsbak

Idag har det minst sagt varit växlande vädret, ena stunden sol, nästa regn för att sedan spricka upp igen. Men vi har kunnat vara ute en del mellan skurarna både på promenad och trädgårdsfix. Min röst har mer eller mindre återvänt vilket är väldigt skönt, vet inte vad det var egentligen då jag för övrigt mådde bra. Men nu har den kommit tillbaka så jag får vara glad för det.

Frisörstudio hemma

Idag har hela familjen blivit klippt här hemma. Wilhelm fick sitt livs första klippning så nu har han inte så mycket hår att kladda i mat i längre, Joakim har kört av sitt hår med trimmern och tagit topparna på både mig och Melissa så nu är vi alla fina i håret inför sommaren.

Glad kille som blivit klippt!

Under eftermiddagen blev det även en omgång hallongrottor i långpanna bakade då vi hade lite hallonsylt som behövde användas upp. Så nu är frysen laddad med kakor. Och det blev även scones bakade till kvällsmat, något som var uppskattat både av stora och små.

Ikväll blir det bara att ta det lugnt, vi ska se ikapp lite på en serie och tagga inför nästa vecka. Joakim ska iväg på lite jobb, min mamma ska hälsa på och förhoppningsvis får jag även lite goda besked!

Hur har er söndag varit?

7 thoughts on “Nyklippta och söndagsbak

Add yours

  1. Ja verkligen vart ett varierande väder även om det mestadels vart varmt. Här kom det också en riktig störtskur med regn men det slutade fort och kvälls solen är tebax.
    Vad roligt att ni klipper varandra, jag skulle inte våga låta någon som inte är frisör röra mitt hår. Fast visserligen smart att göra hemma om det bara är toppar som ska tas. Kostar så jkligt mkt hos frisören. Kram

    1. När det kommer till att bara toppa håret så får maken göra det, ska jag göra något mer med håret så går jag till frisören men det är precis som du säger. Det är inte billigt!

  2. Köpte en bakbok med just att baka i långpanna. Undra om inte det receptet fanns med där. Så enkelt och smidigt Gott att vara nyklippt. Nästa vecka är det min tur också och det behövs nu

  3. Instämmer med er alla om att vädret varit lite svängit sista dagarna men värmen är ju här så vi får vara glada för det. Hallongrottor så gott.

  4. Hallongrottor är verkligen så goda😍 Visste inte att Joakim kunde klippa hår vad bra att han kan det. 🙂 Är han utbildad frisör? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: