Tiden går segt och tålamod

Woho, min röst är tillbaka! Eller den brister lite ibland, men jag räknar mig ändå som nästintill helt återställd vilket är väldigt skönt. Skulle jag ge mig på att skrika skulle det nog låta hemskt men jag låter bli. Dagen har löpt på som vanligt med vardagsbestyren. Jag har hunnit betala lite fakturor, få iväg några mejl där ett utav dem var till ett förlag som var intresserade av att läsa mitt manus så nu väntar jag spänt på vad de ska säga – de brukar nämligen vara snabba på att läsa igenom manus! Fast nu lär det säkert ta tid eftersom jag har hört det och väntar på att något ska hända. De här två veckorna som gått sedan jag skickade iväg första mejlet har varit extremt långsamma i den bemärkelsen, häromdagen trodde jag att det hade gått över en månad sedan jag skickade iväg det eftersom jag tyckte att jag väntat så länge. Men jag har annat att sysselsätta mig med som tur är. Under den senaste tiden har jag skrivit på ett manus för hand och nu är skrivblocket slut och det är dags att föra in allt i ett dokument i datorn.

Skrivstunder med block

Melissa har tränat på att cykla på den nya trampcykeln. Vi tar en sak i taget och idag var det fokus på att styra och försöka hålla balansen, nästa steg får att bli att faktiskt trampa. Hon blir riktigt frustrerad när hon inte kan, och man kan ju undra vem hon ärvt det utav! Haha, tänk att hon och jag ska vara så lika på många saker. Och jag gissar på att hon kommer behöva träna på det där tålamodet precis som jag har gjort genom åren. Som sagt ett steg i taget. Annars har Joakim varit iväg på ett möte med en kund som kan ge jobb ett tag framöver och jag och barnen har myst och lekt här hemma.
Imorgon kommer min mamma upp och spenderar dagen med oss. Det ska bli riktigt mysigt och Melissa ser fram emot att mormor kommer och hämtar henne på förskolan.

Hur har starten på er vecka varit?

5 thoughts on “Tiden går segt och tålamod

Add yours

  1. Åhh så skönt att rösten är tillbaka nu & såå spännande med manuset! 🤗 Skönt att du kan hålla dig sysselsatt i väntan & så mysigt att mamma kommer över. Ni får ha en toppenfin dag 😊🌸

  2. Vad skönt att rösten är tillbaka. Livet blir så knepigt när man inte hörs när man egentligen talar. Jag tycker mest om att skriva på papper. Tycker att känslan blir mer äkta då men sedan ska det in i datorn om det är text som ska användas till den ev kommande boken

  3. Va härligt o börja få tillbaka rösten igen. Minns när jag tappade den helt en gång på gymnasiet för flera år sen man kunde verkligen inte prata.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: