Solsken, trevlig sällskap och öppet hus

Vilken dag det har varit! Min mamma dök upp strax efter nio, precis när jag lämnat Melissa. Vi började med att gå en långpromenad, vädret var underbart och fötterna knatade på och samtalet flödade. Det blev även de obligatoriska stanna-och-titta-på-djuren-stoppen. Efter vår runda på cirka sju kilometer var det dags att ordna lunch. Jag hade förberett kyckling och pasta så det var bara att hacka grönsaker och fetaost och blanda ihop allt till en god sallad, som givetvis avnjöts utomhus i skuggan. Efter atr min mamma hämtat Melissa på förskolan var det lek utomhus som gällde och lite glass med svenska jordgubbar. Helt underbart!

Min mamma fick vara barnvakt till Wilhelm en sväng medan jag och Joakim gick bort med Melissa till hennes förskola för öppet hus på avdelningen hon ska börja på efter sommaren. Riktigt kul att få kika runt lite på avdelningen och det känns som att det kommer bli hur bra som helst. Till kvällsmat blev det grillad korv och det är så underbart när det är varmt nog på kvällen att sitta utomhus och äta. Vi har njutit ordentligt av vädret idag, och Melissa var riktigt nöjd över att mormor la henne och läste en saga innan hon åkte hem.

Dagen har bjudit på mycket högt och en del riktigt låga dalar, men vi håller fast vid det positiva! ☀️

5 thoughts on “Solsken, trevlig sällskap och öppet hus

Add yours

  1. Låter som en fin dag med din mamma och med mycket utevistelse. Vad gott med sallad och kyckling. Och tack för påminnelsen om att köpa svenska jordgubbar – finns ju inget godare på sommaren. Ha en fin kväll kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: