Värme, hemmafix och sköna kvällar

Ännu en riktigt het dag, och jag har för det mesta hållit mig i skuggan. Lyckades bränna mig lite på ryggen under helgen så det har varit noga med att skydda den nu. På förmiddagen medan Wilhelm sov kunde jag sitta på framsidan och läsa igenom min novell en sista gång innan den åkte tillbaka till redaktören. Efter lunch utomhus så började det mulna på så vi bestämde oss för ta en längre promenad efter vi hämtat Melissa på förskolan. Det var underbart med de ljumna vindarna och vi klarade oss mer än halvvägs utan att svettas alldeles för mycket.

Jag har passat på att byta sängkläder och köra ett par tvättmaskiner, tagit hand om blommorna inomhus och bokat om min hälsokontroll via jobbet då den tidigare låg på en av mina lediga dagar. Så nu är den efter semestern och jag kan åka på arbetstid. När temperaturen sjunkit något så blev det lite ogräsrensning och purjolökarna planterades ut i landet. Lika bra att få det gjort då det ska regna en del senare under veckan.

Just nu är kvällarna den skönaste tiden på dagen enligt mig. De är ljusa, varma och luften är underbar så kvällarna spenderas i kvällssolen på framsidan. En perfekt plats att sitta och skriva och testläsa på om kvällarna om ni frågar mig.

Har ni haft en bra start på veckan?

7 thoughts on “Värme, hemmafix och sköna kvällar

Add yours

  1. Jag håller med om att kvällarna är de bästa, mitt på dagen är det för varmt och jag som jobbar med barn och hela dagar det blir lite tufft. Jag har också bäddat rent och tvättat idag =D, skönt

  2. Bästa platsen att skriva på är ute i det fria tycker jag. En sommarkväll då man låter fantasin flöda är riktigt härligt.

  3. Man får passa på då vädret tillåter.I natt både regna och åska det här, något som verkligen behövdes.

  4. Så mysigt ni har det!
    Vi har stått med husbilen på stranden men i skuggan, i Påskallavik ett par dagar, en lätt bris från vattnet har kylt ner så mycket att jag fått gå ut i solen och värma upp mej 🙂

  5. Varit väldigt varma dagar här också! 32 grader men nu är det äntligen svalare igen, idag hade vi 25 🤗 Skönt med tvätt & byte av sängkläder! Har jag också tänkt fixa med i veckan 😊 Håller med dig om kvällarna, är något speciellt med sommarkvällar💚 Önskar dig en fin vecka 🤗

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: