12 år, utelek och trötta ben

Igår firade vi 12 år tillsammans! Helt otroligt hur fort tiden går, men det är väl ett tecken på att man har väldigt roligt längs vägen. Och så mycket som vi har hunnit gå igenom. Så tacksam över att få ha Joakim vid min sida genom livets alla toppar och dalar ❤ Det blev ett väldigt firande för vår del. Efter att barnen lagt sig så åkte Joakim iväg och köpte lite asiatiskt så vi satt och åt i lugn och ro. Det är en riktigt lyx när man har småbarn! Efter det blev det efterrätt i form av glass I soffan. Enkelt men så mysigt och välbehövligt!

Idag har det varit betydligt bättre väder än igår, även om regnet som var verkligen behövdes är inte så värst roligt att vara ute och leka i. Efter förskolan höll lekte barnen med lite vatten i skuggan, men det övergick mer till att skyffla sten. Tydligen var det roligare. Jag passade på att rensa lite ogräs och hålla efter i trädgårdslandet. Har sett att våra rödbetor och palsternackor börjat komma upp nu också, så himla kul och hoppas att det kan bli en riklig skörd i höst sen. Våra grönkålsplantor är redan väldigt stora och jag undrar hur enorma de kommer bli när det väl är dags för skörd. Vi passade även på att plocka och äta de smultron och jordgubbar som mognat! Det var en standard att göra det efter förskolan under sommaren förra året och tror det kommer bli det detta året också.

När Joakim arbetat klart för dagen så blev det ett snabbt mellanmål sedan gav vi oss ut på en löparrunda. Varmt, svettiga och de skuggiga partierna uppskattades extra mycket. Men 5 kilometer avverkades och det var riktigt skönt för både hund och oss två att lägga sig i gräset efteråt för att hämta andan. Jag förstår fortfarande inte varför Joakim envisas med att alltid springa i långbyxor, jag hade svettas ihjäl! Och då är det ändå han som puttar vagnen dessutom. Kvällsmaten blev smidigt med en pastasallad i skuggan, perfekt mat nu när det är varmt!
Nu vilar jag mina trötta ben i soffan på altanen med datorn i knät. Kvällssolens strålar värmer ansiktet och jag kastar mig in i en värld av varulvar och vampyrer i manuset jag testläser och försöker låta bli att tänka på att jag ska jobba imorgon.

Hur har er onsdag varit? Har ni gått på semester?

4 thoughts on “12 år, utelek och trötta ben

Add yours

  1. Grattis till många år av kärlek glad för din skull. Låter mysigt med lite gott att äta på kvällen. Hoppas ni får många många fina år tillsammans.
    Kram

  2. Grattis till 12 år. Ja trivs man ihop går tiden fort. När man har småbarn uppskattas väl sådana där kvällar väldigt mycket. Bara att få vara i soffan lite. Springa i den här värmen? Hur orkar man ens det? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: