Regnig söndag och korrekturen är tillbaka!

Efter en stökig natt gjorde det inget att vädret inte visade sig från sin bästa sida idag. Melissa var igång både vid ett och vid fyra inatt och vid halv sex fick jag tillslut ta med henne bort till sin säng och lägga mig där en stund också. Men annars har båda barnen varit piggare idag så det går helt klart åt rätt håll!

Annars har dagen löpt på som en vanlig söndag. Planera mat för veckan, handling och det blev även en promenad i duggregnet. Det har mest varit innelek, jag har kunnat sitta och läsa en stund.

Idag kom även korrekturen tillbaka från korrekturläsaren efter en liten försening. Så nu under kvällen har jag suttit och godkänt alla hennes ändringar. Det känns helt otroligt och nervositeten börjar smyga sig på! Men nu har jag påbörjat en sista genomläsning inför sättningen för att upptäcka om något lyckats slinka emellan. Det gör det alltid, det går aldrig att få något 100% korrekt men det gäller att göra så gott man kan. Nu har jag gått igenom de 5 första kapitlen och imorgon så fortsätter det!

Hur har er söndag varit?

8 thoughts on “Regnig söndag och korrekturen är tillbaka!

Add yours

  1. Jag har packat upp fler flyttkartonger idag, äldste sonen har bakat chocolate chip cookies och vi har haft fikagäster. Så söndagen har varit bra och solen har skinit så jag är nöjd.
    Kram

  2. Men fy för att bli väckt om och om igen.. Har haft en lugn & skön dag i sommarhuset. Spelar krocket, solat, kollat på film med hela familjen & gått igenom en massa bilder från semestern på Mallorca.

  3. Sömnen är så viktig. Jag är inte människa om jag inte får sova. Tänk att det är så mycket jobb med en bok, tänker man inte på då man läser en. Kul att du delar med dig.

  4. jag lyckades sträcka en muskel i ryggen igår så det blev en lugn dag hemma med ryggont, bättre idag dock, passade bra att ha en lugn dag igår då det regnade här

  5. Igår var en innedag för mig också. Det regnade en hel del så var mysigt att vara inne då. Åh det börjar närma sig nu. Kul 😊😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: