Tavelram, överraskning och serier

Idag var det ännu en besvärlig natt, förstår inte varför de kommer så ofta just nu men efter att ha trilskats i en och en halv timme med Melissa för att få henne att somna om i sin säng fick hon tillslut flytta över till oss, där somnade hon direkt. Håller tummarna för att den här natten blir bättre.

Efter frukost åkte vi iväg till Eko, butiken öppnade för ett tag sedan här i stan men det har inte blivit av att vi har besökt den tidigare. Den är 7000 kvadratmeter så det är ganska mycket att gå igenom. En trevlig butik med mycket saker, väldigt blandat utbud men det kändes som bra saker och inte krimskrams. Vi fick bland annat med oss en tavelram hem, vi har varit på jakt efter en ett bra tag nu och under eftermiddagen kom äntligen bilden från Wilhelms dop upp på väggen.

Överraskning i inkorgen

Eftermiddagen bjöd även på en överraskning när jag kollade igenom mejlen. Jag hade fått tillbaka min novell från korrekturläsning så det blev en liten stund till att läsa igenom ändringarna för att se att allt såg bra ut och läsa igenom novellen en sista gång. Nu har även den åkt tillbaka till förlaget och det börjar bli dags att bestämma ett releasedatum! Jag kan knappt fatta att det är så nära nu!

Efter promenad och soffhäng med lördagsmys så blev det hemgjord pizza till kvällsmat. Tyvärr lyser solen med sin frånvaro och regnet kommer till som tätt så någon kväll ute på framsidan. Däremot har vi kollat färdigt på alla serier vi följer just nu, har ni några bra tips på serier eller filmer som vi inte får missa? Vi har en ganska bred smak men har svårt för svenska serier/filmer.

6 thoughts on “Tavelram, överraskning och serier

Add yours

  1. Fina bilder på er som har kommit upp. Krimskrams affärer har även jag svårt för. Just nu tittar vi på Manifest på netflix. Vi gillar den, men vi vet inte riktigt vart den är på väg. Handlar om ett plan som försvinner och flera år senare dyker upp igen. Får framförallt följa en två vuxna syskon och den enas son i serien.

  2. Är så ofta i perioder med barnen, ibland vil de sova i egen säng och ibland inte..Men kan vara lite jobbigt ibland då man får mindre sömn..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: