Långpromenad, tårta och båtar

Idag började jag med en promenad med Bartolo och när jag kom tillbaka var alla andra också uppe. Efter frukost blev det en långpromenad, vi tittade på hästar, åt hallon och björnbär och gick över broar. Vid varje bro skulle det kastas i en sten för att se om det ploppade. När vi kom tillbaka blev det lite fika, lunch och sedan åkte herrarna iväg och hämtade lite solsängar. Wilhelm sov och Melissa somnade en sväng också när vi läste bok. Tror hon verkligen behövde det, då det är ofta full rulle på henne hela dagarna. När herrarna kom tillbaka blev det födelsedagstårta då Christina fyller 53 år idag. Underbart att kunna sitta ute i skuggan och fika.

Efter en lekstund bar det av in till Varberg. Målet var hamnen och vi gick runt och kikade på båtarna. Vi gick längst ut på piren och Bartolo fick även komma högst upp och se ut över havet. Melissa klättrade runt i en av båtarna sol de har satt upp för barn att leka i. Dock ville hon helst åka riktig båt i vattnet, vilket får bli en annan gång. När vi kom hem igen så fick barnen lite rester av lasagne för att kunna komma i säng. Till oss vuxna blev det lite hamburgare och pommes till kvällsmat. Riktigt gott och nu känns det att solen har varit framme idag och kroppen är mör.

Hur har er torsdag varit?

5 thoughts on “Långpromenad, tårta och båtar

Add yours

  1. Vilka mysiga dagar ni har!

    Vi har kört genom delar av Nordnorge idag och räknar med att nå Nordkapp inom några dagar.

  2. Oh så härligt med långpromenad med bärätning, är ju såå gott med vilda hallon & björnbär. Så mysigt och somrigt att sitta ute och fika 🤗

  3. Ohh så härligt med långpromenad och jag älskar att gå titta sådär runt vattnet =D. Vi åt också hamburgare igår, var inte tänkt så då jag helst inte vill, men nu vart det och såklart alltid gott då man äter

  4. Vad härligt det låter med en långpromenad där ni gick över flera bror så mysigt ♥️ skönt att kunna sitta ute och fika i solen alltid härligt

  5. Låter så härligt och det där ploppet när man kastar sten i vatten är alltid kul. Gott med tårta och firande av födelsedag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: