Hemma igen från västkusten

Igår bar det hem från Varberg. Det gick faktiskt oväntat smidigt att komma iväg och packa in i bilen och vi kom iväg en halvtimme tidigare än beräknat. Barnen höll sig relativt lugna i bilen och det blev två stopp innan vi nådde fram till mina föräldrar. Där blev det lunchpaus, lite lek och bus innan det bar vidare hemåt. Även om det har varit riktigt härligt på västkusten och vi har hittat på många roliga saker och har kunnat koppla av var det väldigt skönt att komma hem. Väskorna och alla påsar från Ullared packades upp och sedan blev det en enkel kvällsmat och landa i soffan. Jisses vad underbart det var att sova i sin egen säng inatt! Och det är inte bara vi som tycker det är skönt att vi är hemma. Katterna har varit riktigt kelsjuka och knappt lämnat vår sida sedan vi kom hem.

Idag har vi handlat, tvättat och bara tagit det lugnt och njutit av att vara hemma igen. Långpromenad i solen och laddar upp inför den sista semestern och allt skoj som händer i augusti. Nu blir det lite häng ute på framsidan innan vi fortsätter att se på “Manifest” på netflix. Någon mer som har ser/har sett den serien?

Har ni börjat jobba igen eller har ni fortfarande semester?

8 thoughts on “Hemma igen från västkusten

Add yours

  1. Borta bra, men hemma bäst brukar man väl säga. Ja det är skönt att åka på semester, men visst är det väldigt skönt att komma hem också. Vi tittar på manifest också. Gillar den, men får inget riktigt grepp om den..

  2. Jag har alltid svårt att trivas hemma efter en bra semester. Skönt att sova i sin egna säng och så men jag brukar längta tillbaka. Jag har semester en vecka till och det är riktigt skönt.

  3. Ja det är skönt att komma bort, men även skönt att komma hem. Jag känner att det ska njutas nu sista veckan på semestern, men även kommer ju rutiner igång på måndag då jag börjar jobba, men jag känner att det känns lite motigt, men när man jobbat några ggrt så känns det skönt att komma i rätt rutiner.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: