Svampjakt, sista semesterdagarna och recensioner

Även idag blev det en tur ut i skogen, denna gång på jakt efter svamp. En härlig skogspromenad blev det, fika ute i mossan och en del svamp hamnade även i påsarna. Tillräckligt för att utgöra ett bra komplement till dagens pytt i panna lunch. Efter lunch blev det en promenad och sedan fortsatte Joakim med hundgården med assistans av Melissa. Jag rensade ogräs en stund innan det blev alldeles för varmt och jag gick in och fixade lite dricka till alla hårt arbetande. Datorn fick även följa med ut och några mer ord blev det på det pågående manuset.

Vi försöker njuta så mycket det går de sista semesterdagarna, och just nu finns verkligen semesterkänslan i kroppen. Vi gör det som faller oss in, tar det lugnt och bara är. Till kvällen blev det grillad kyckling och potatisgratäng ute på altanen. Vår kära Sixten bestämde sig även för att visa sig på styva linan och balansera på dynboxen.

Nu under kvällen har jag börjat jobba ikapp på alla recensioner som ligger och väntar på arr bli skrivna. Så det kommer komma en drös av recensioner framöver. Fick även respons från min mamma om en novell jag skrivit, skickade råmanuset till henne nu innan jag ger mig in i redigeringen för att få lite ny input och nu har jag lite fler idéer att jobba med! Så imorgon biter jag tag i redigeringen.

7 thoughts on “Svampjakt, sista semesterdagarna och recensioner

Add yours

  1. Är detta sista semesterveckan? Ni verkar ha haft det underbart. Samtidigt längtar man till rutinerna som jobbet är.

  2. skönt att bara göra det man känner för på semestern, det blev mycket hemma och skog och bad för oss också under semestern men det var faktiskt en bra semester..

  3. Skogen är magisk. Måste säga att den stora härliga riktiga storskogen som finns runt huset där jag bodde förr är det som jag saknar från den tiden. Ha nu härliga sista dagr på ledigheten. Det ska jag själv ha. Åker till Grekland i natt

  4. Härligt att njuta av sista semesterdagarna, det kommer jag också göra, försöka så gott det går, för visst känner man så att det är jobb på måndag. Hade gärna haft en vecka till. Samt skogen är ett mysigt ställe att gå och mysa vid.

  5. Åh det är ju så underbart att vara ute i skogen, älskar det! Brukade ofta vara ute där men längesen nu tyvärr, så kul att promenera där ihop med katterna. Men svamp har vi tyvärr inte haft någon tur med 🤗

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: