Sista semesterdagen

Semestern lider mot sitt slut och idag var min sista semesterdag. Den här veckan har vi varit riktigt aktiva – tränat, varit ute i skogen och fixat mycket i trädgården. Idag var inget undantag. Efter frukost tog vi en promenad förbi återvinningsstationen och avslutade i lekparken. Det gungades, gick på upptäcktsfärd, kollades på kor och åktes rutschkana. När Wilhelm spräckte läppen mot sitsen på linbanan vände vi hem och det var bra tajmat för efter vi varit hemma i fem minuter kom regnet. Nu har lillkillen lite av en fläskläpp och ett sår i nacken efter att han ramlade ur soffan på morgonen och slog i soffbordet. Vår lilla klätterapa!❤

Regnet innebar inomhusfix efter lunch. Wilhelm sov och Melissa ville se lite på film så jag passade på att skriva lite, strukturerade upp det som komma skall i manuset och påbörjade redigeringen på novellen. Men känslan infann sig inte för att hålla på med den, så den får vänta någon dag till så att tankarna får gro lite till. Joakims var ute i garaget och lyckades få igång sin nya maskin som har strulat lite, så han var riktigt nöjd. Efter en eftermiddagsfika och lite pärlande hade regnet upphört och vi bestämde oss för att ta tillfället i akt och ge oss ut på en löptur. Då det var fuktigt och klibbigt i luften blev det en svettig tur men när man kom hem var man pumpad med endorfiner. Kvällens meny bestod av räkpaj och nu när barnen har somnat lyxar vi till det med hemgjorda chips på vår egen potatis och serie, Uncoupled på netflix – någon som har sett den?

Hoppas ni har en trevlig fredagskväll!

detkaosvikallarvardag

4 kommentarer på ”Sista semesterdagen

  1. Jag har en vecka kvar innan jag går på semester. Låter alltid bra då jag ska sätta upp, men vad trögt det är under tiden. Nu är jag allt bra trött. Ni verkar ha haft en väldigt fin semester och gjort så mycket trevligt.

  2. så trist att han ramlade och slog sig, det lät ju annars som en bra utflykt men bra att ni slapp bli blöta, det regnade här hela dagen igår..

  3. Aktiva har ni minsann varit men stackare… så är det tyvärr när dom är klätterapor :/ gott med egengjorda chips!!! Faktiskt aldrig gjort det , måste provas 🙂

  4. Jag har i morgon också sedan är det full fart för oss, då är det som sig bör igen och allt drar i gång för oss alla tre. Det är blandade känslor, men så måste det ju vara med

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: