Söndagskänsla hela dagen

Jag har haft känslan av att det är söndag hela dagen idag, och har kommit på då och då att det bara är lördag. Tror det faktiskt har att göra med att vi bestämde oss för att veckohandla idag, vilket vi annars gör på söndagar. Så vi körde söndagsrutinen med matsedelplanering och inköpslista och efter det har söndagsrutinerna rullat på för min del. Plocka undan och förbereda huset inför en ny vecka. Jag har planerat upp nästa vecka i min kalender, vad som ska hända, måsten och mål för veckan. Bokade även resan för den 19:e augusti när jag ska på skrivhelg!

Medan Joakim och Melissa var och handlade var jag och Wilhelm ute i trädgården och plockade av svartvinbärsbuskarna. Vi fick två buskar från min morfar för ett par år sedan och de trivs verkligen i vår trädgård och denna sommaren har de växt rejält. Det var andra gången vi plockade buskarna idag och det blev fick bli sylt på dagens skörd. Wilhelm höll mig sällskap i köket med dans till radion.

Efter lunch och den sedvanliga promenaden var det dags för att sköda lite potatis inför kvällen. Riktig lyx om ni frågar mig! Underbart att kunna gå ut i trädgårdslandet och hämta det man behöver och både jag och Joakim hade ett leende på läpparna när vi grävde upp knölarna. Rotfrukter i ugn stod på menyn och vi gjorde en ny sats hemgjorda chips inför kvällen. Det kommer nog bli mer av den varan framöver.

Så imorgon är det söndag på riktigt, och vi får se vad vi ska roa oss med då vi har betat av många av de vanliga söndagsbestyren idag!

Hur har er lördag varit?

4 thoughts on “Söndagskänsla hela dagen

Add yours

  1. Va smart att planera upp hela veckan såpå söndagar eller lördag 😂 försökt testa på de ja med men tappar den rutinen typ jämt dock 🤔

  2. Alltid härlig att skörda det man odlat själv och ibland kan man tro att det är en annan veckodag än det är, bra att få en del gjort oavsett

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: