Inskolningen fortsätter och syskonmys

Idag har inskolningen fortsatt med Wilhelm och precis som igår har det fungerar utmärkt och känns så bra. Vi var ute på gården och då var även Melissa ute och det var kul att se dem leka ihop i sandlådan och hon var så stolt över att visa upp sin lillebror. Imorgon ska Wilhelm få gå längre och det är även dags att testa att lämna honom, vilket jag tror inte kommer bli några problem. Efter lunch var Wilhelm riktigt trött efter allt nytt och Melissa och jag hjälptes åt plocka bär och att tömma barnpoolen och avveckla den.

Det har blivit en del fix här hemma och medan jag plockade in tvätt i barnens rum satt Melissa och Wilhelm och läste tillsammans. Så himla mysigt att se och det värmer verkligen mammahjärtat!

På eftermiddagen lyckades jag få till lite skrivtid och novellen jag har filat på har nu åkt in till novelltävlingen, så nu återstår väntandes. Känns som att det är mycket av varan just nu, och det kan bli mycket som händer i höst.

Dagens träning blev en löptur på 5 km under eftermiddagen och nu känns benen riktigt trötta.

5 thoughts on “Inskolningen fortsätter och syskonmys

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: