Fram och tillbaka, picknick och splittrade tankar

Idag har det blivit en del spring fram och tillbaka till förskolan. Vid frukstunden testade jag att lämna Wilhelm, villet gick suveränt. Satt hemma ute på altanen och hann med att fixa lite saker på datorn och läsa en stund i solen innan fet var dags att gå tillbaka för att vara med vid maten. Efter maten var det dags att försöka sova honom där. Wilhelm brukar alltid sova i sängen hemma eftersom han sällan somnar i vagn, vilket barnen ska sova i på förskolan. Efter att ha testat lägga honom i deras vagn fick han byta till vår vagn där jag kunde spänna fast honom så att han inte kunde ställa sig upp. Och med ett litet påslakan som hängde över honom för att göra det lite mörkare så somnade han till slut och jag gav mig hem ännu en gång. Var hemma i ungefär en timme och tajmade in Joakims lunch så vi satt ute på altanen tillsammans och pratade. När klockan slog ett var jag tillbaka och hämtade båda barnen, och Joakim och Bartolo följde med så blev det en lunchpromenad också. Väl hemma igen så körde jag och barnen picknick ute i trädgården.

Melissa ville ha ut sin lilla bil och barnen hjälptes åt att tvätta den medan jag plockade i trädgården. På eftermiddagspromenaden körde hon runt i bilen och jag är förvånad över hur duktig hon är på att köra den! Det är väldigt sällan vi behöver styra med dosan, däremot kan det behövas tränas mer på att lyssna.

Nu på kvällen testade vi ett nytt recept på krämig pasta med kyckling och champinjoner vilket blev supergott!

Det känns som att ögon går i kors på mig snart. De här senaste dagarna har tagit på krafterna och just nu är mina tankar väldigt splittrade. Jag har mycket som jag vill göra men när jag väl ska göra något så får jag inte ro till det för att jag tänker på andra saker som jag också borde göra. Men det är bara att andas och försöka ta en sak i taget. Nu ska barnen sova och jag och Joakim ska sätta oss i kvällssolen på framsidan och jag kan förhoppningsvis få lite skrivet om huvudet vill vara med mig.

Hur har er onsdag varit?

7 thoughts on “Fram och tillbaka, picknick och splittrade tankar

Add yours

  1. Förstår att det är mycket nu inför hösten, inskolning och boken. Vi är fortfarande ute med husbilen, har precis klarat av Vildmarksvägen.

  2. Blir ibland mycket med allt, är ju en hel del pyssel bara med att skola in och sedan är det mycket att göra hemma och lägger man sedan på jobb och författarskap och allt annat så skulle man behöva minst 48 timmar, jag brukar lista det jag vill göra och sedan markera det som är viktigast att göra för att sedan ta resten vid tillfälle när tid finns

  3. Härligt att det gick så bra på förskolan, ser fram emot när vi ska skola in lilleman 😋 men det är ett bra tag ännu 😄 mysigt med picknick 😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: