Tillbaka på jobbet och hundgården går framåt

Det gick faktiskt förvånansvärt smidigt att komma upp ur sängen idag. Hade räknat med att kroppen skulle protestera när klockan ringde men det kändes inte alls så motigt när klockan ringde vid 5.40. Det blev en morgonpromenad med Bartolo och jag hade gått om tid att äta frukost och läsa andra bloggar innan det var dags att göra sig iordning och sätta sig i bilen.
Väl på jobbet var otroligt nog minnet med mig bland alla lösenord, eller så är jag bara bra på att gissa – det är upp för diskussion. Vi var bara tre stycken som jobbade i vårt arbetslag så det var inte många patienter bokade, men det blev en intensiv förmiddag ändå då den typen av undersökning kräver en del omsorg. Jag hann dessutom att ordna med schema inför kommande arbetsperiod. Det var helt klart en lagom start.
Eftermiddagen gick åt att göra utvärderingar på alla bilder, och efter två timmar timmar började huvudet zooma ut och tröttheten av den första arbetsdagen kom krypande. Eftersom det var lugnt så kunde jag flexa hem 45 minuter tidigare vilket inte alls var helt fel!

Hundgård (nästan) klar

Hemma blev det glass ute i skuggan och att begrunda hundgården som färdigställdes idag av Joakim och barnen. Eller nja, helt klar är den inte än men den är fullt funktionsduglig. Nätet har kommit upp, men det återstår fortfarande att ordna en skuggplats vilket vi fortfarande resonerar vart och hur. Och så ska vi bygga en liten hundkoja inne i skjulet. Det kanske inte syns jättebra på de här bilderna men vi har sågat upp ett hål in till skjulet och därinne ska Bartolo ha ett litet krypin. Han har redan varit inne i hundgården några gånger under eftermiddagen, vi tänker suggestivt vänja in honom att vara där inne i lite längre perioder.

Nu ska jag packa iordning min datorväska för imorgon ska jag åka till Laxå och ha en skrivdag tillsammans med en annan i hennes familjs stuga. Kommer bli hur kul och mysigt som helst! Och förhoppningsvis en hel del skrivet, om inte annat givande och roligt att träffa en likasinnad skrivande själ.
Ikväll blir det att sitta ute och se om vi kan se något stjärnfall, det ska tydligen vara extra många ikväll/natt. Är det någon mer som ska hålla utkik på stjärnorna ikväll?

Ha en fin fredagskväll!

7 thoughts on “Tillbaka på jobbet och hundgården går framåt

Add yours

  1. Den känslan är skön när kroppen orkar o sen inte troddecdet. Då mår man gott en sån dag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: