Sjukstuga, bokhandel och åska

Planen idag var att gå upp tidigt men när klockan ringde åskade det och regnade, vilket inte gjorde en särskilt motiverad att gå ut och gå med hunden. Så det blev faktiskt att ligga kvar i sängen ett tag till, men det gjorde inget eftersom ingen utav oss skulle någonstans. Barnen var fortfarande sjuka och jag är ledig från jobbet idag, så det passade ändå bra med lite sovmorgon. Wilhelm är betydligt bättre idag och Melissa är också piggare, hon har bara varit lite snorig hittills. De får stanna hemma imorgon också för säkerhets skull men vi räknar med att de kan gå till förskolan på torsdag om de inte plötsligt skulle bli sämre.

Jag var ledig både igår och idag från jobbet för att arbeta med mitt eget företag i kombination med inskolning och eftersom både Joakim och jag var hemma idag delade vi upp dagen så att båda skulle få lite gjort. På förmiddagen var det lek med barnen för min del och efter lunch åkte jag in till Linköping för att kika in den nya bokhandeln som öppnade i lördags. Riktigt stor och trevlig, och jag hittade även de pennor som jag var ute efter. Kollade fantasyutbudet även om jag lovat mig själv att inte köpa fler böcker just nu och givetvis gick jag även förbi hyllan för lokala författare som jag hoppas på att mina böcker kommer få äran att stå på framöver. Jag hade tagit med mig datorn och satte mig på deras bokcafé för att få en ostörd skrivstund. Nu har manuset passerat 40 000 ord, jag har lagt upp en skrivplanering för hösten och jag har börjat nosa på en marknadsföringsstrategi.


På väg hem svängde jag förbi och hämtade ett paket som Joakim beställt. Hemma blev fika i skuggan och sedan fick det bli en rask promenad innan åskan och regnet kom! Vi hann ganska så precis hem och när ugnspannkakan var i ugnen så satt vi under solseglet. Lyssnade på det smattrande regnet och såg åskmolnen i fjärran.

Nu laddar jag upp inför två arbetsdagar med lite kvällste i soffan.

5 thoughts on “Sjukstuga, bokhandel och åska

Add yours

  1. Vad skönt att barnen är piggare nu. Hoppas dom kan gå på torsdag. Tur du kunde få lite tid att skriva på och det ostört. Ser fram tills dina böcker släpps.

  2. Så kul att passera 40000 ord, det är stort och ger motivation kan jag tänka mig. Skönt att komma iväg och får ostörd skrivtid.

  3. ingen höjdarstart med åska och regn, låter som du kommit riktigt långt med ditt manus, här går det just nu lite segt för jag har svårt att få tid över att arbeta med manusen,blir bara korta stunder per dag..

  4. Det låter ändå som en ganska mysig dag! Så bra att ni kan dela upp tiden med barnen så att båda får just tid med dem medan de är små och samtidigt kan jobba lite. Riktig jämställdhet!
    Hoppas barnen är piggare idag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: