Dimmigt huvud och huvudbonad

Idag var det upp tidigt som gällde för att komma till jobbet. Ute var det riktigt fuktigt så det kändes nästan som jag tagit en dusch när jag kom in från morgonpromenaden, och det var till och med så att maskinerna på jobbet krånglade på grund av fukten. Sena och svårstuckna patienter i kombination med ont om folk gjorde ett tiden drog iväg och det blev inte lunch för min del förrän 14.30, då var huvudet väldigt dimmigt kan jag säga. Och det var tur att de sista timmarna på jobbet var desto lugnare. Det var inte förrän jag var hemma och vi satt i skuggan och fikade som huvudet kändes normalt igen, men jag gissar på att jag kommer vara väldigt trött ikväll! Det passar sig ju bra att jag kommer i säng tidigt ikväll då jag börjar en halvtimme tidigare imorgon, och efter att ha tittat på morgondagens schema kommer den dagen också gå i ett. Skönt att jag är ledig på fredag, även om den dagen är fullspäckad också! Mer om det kommer.

Imorgon får Melissa gå tillbaka till förskolan, däremot får Wilhelm vara hemma en dag till. Eftersom förskolan firar att de har funnits i 10 år imorgon ska de ha en hattparad och barnen får ha en valfri huvudbonad. Vi letade runt här hemma men insåg att vi inte hade något annat än vanliga mössor vilket kanske inte är det roligaste. Men det är ju tur att jag har en uppfinningsrik man som skapar en egen. Hon fick testa den innan vi satte dit fjädrarna och tur var väl det för hon ville knappt ta av sig den innan. Hade så gärna sett hennes min när hon får se den med fjädrarna imorgon. Jag tror att hon kommer ha den färggladaste huvudbonaden!

Nu har jag parkerat mig i soffan och ska försöka få till dagens ord i manuset. innan jag tar kväll När jag jobbar lägger jag mitt mål lågt men jag försöker ändå få till ett par stycken, varje ord måste ju skrivas och är ett steg framåt.

Hur har er onsdag varit?

10 thoughts on “Dimmigt huvud och huvudbonad

Add yours

  1. Låter som en intensiv dag, vet hur det känns.
    Härligt med en kreativ man! Jag har skapat utklädningskläder kvällen innan flera ggr och även om det inte har blivit perfekt så har det funkat.
    Min onsdag har varit varm, skön och lugn. Sov 1,5 timme när jag kom hem från jobbet.
    Kram

  2. Alltid kul att skapa något eget. Ja, nu drar allt igång och det gäller att hänga med i svängarna. Kul ändå när det händer saker.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: