Skrivhelg och förkylning

Kanonhelg med skrivande

För den som inte redan vet det var jag på skrivhelg i Knistad Herrgård i Skövde fredag-söndag. Vi som träffades hade tidigare bara “träffats” på Instagram och Malin tog initiativet till att anordna en skrivträff. Vi som var med kom från lite olika delar av Sverige och vilken kanonhelg vi har. Mycket prat och många skratt, god mat och en vacker miljö. På lördagen slöt även min lektör (jag använder mig av henne vid mina manus och därför kallar jag henne för mig) och en förläggare upp och pratade redigering och vad man ska tänka på när man skickar till förlag. Malin hade även anordnat en quiz som jag faktiskt vann, kors i taket! Vinster var två böcker och en av Malins egendesignade skrivböcker, i det här fallet en storytracker där man för in sina framsteg. Hennes företag går under skrivmani och om ni tycker om att skriva tycker jag definitivt att ni ska kolla in hennes hemsida. Så himla roligt att träffa alla och det är fantastiskt hur bra vi har klickat! Längtar tills att vi träffas igen för nästa skrivhelg.

Och där kom förkylningen

Huvudet började kännas segt under hemresan och det blev inte bättre av att tåget från Jönköping var 40 minuter försenat. Men när halsontet smög sig på förstod jag att det var mer än att jag bara vara sliten efter helgen. Och mycket riktigt, idag hade jag huvudvärk utom dess like och ont i halsen. Så det var bara att stanna hemma och spendera dagen i sängen och soffan. Barnen har varit på förskola och jag var lite orolig att Wilhelm skulle vara kinkig när han lämnades på morgonen efter att ha varit hemma en vecka med förkylning, men han sprang rakt in på förskolan utan att ens se efter oss så det var skönt. Joakim var iväg under eftermiddagen på jobb och jag höll mig som sagt i soffan, slumrade med en film i bakgrunden och drack ingefärste. Det har med andra ord inte blivit alls många knop för min del idag och det kommer inte bli det imorgon heller.

3 thoughts on “Skrivhelg och förkylning

Add yours

  1. Men va kul att ni fick träffas. Känner igen många av dem 🙂 blir ju en helt annan sak när man träffas i verkligheten.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: