Alvedon, marängtårta och solskydd

Min sjukstuga fortsätter här hemma. Det har blivit två tupplurar och tänker mig en tidig kväll. Men preppad med alvedon har jag faktiskt kunnat sitta en stund vid datorn idag, tillräckligt för att kunna avsluta första utkastet på en novell. Nu får den ligga och vila ett tag, precis som jag! Det är här med att bara vila har jag otroligt svårt för, blir rastlös och irriterad när det så mycket jag vill göra men inte orkar. Men jag får snällt ta att lära mig att vila och bara vara, även om det är lättare att än gjort.

Däremot är det rätt trevligt att Joakim fortfarande jobbar hemifrån nu när jag är sjuk. Det finns någon att prata med och då blir det av att jag faktiskt äter lunch, har typ ingen aptit när jag är sjuk. Och igår gjorde han även marängtårta som vi kunde äta på eftermiddagen.

Nog om min hemska förkylning. Barnen trivs superbra på förskolan och än så länge har vi inte fått det där bakslaget, så vi håller tummarna att allt fortsätter att gå så bra. Under helgen så satte Joakim upp ett solskydd i hundgården så att det finns en skuggplats på eftermiddagen. Bartolo har fått vara ute i hundgården både igår och idag, lite längre för varje dag så att han vänjer sig. Han älskar att ligga uppe på trädäcket och gotta sig i solen. Igår gick han även in i skjulet och vi trodde för ett ögonblick att han hade rymt från hundgården då vi inte såg honom och han inte vågat sig in i skjulet tidigare.

Annars flyter tiden på med en rasande fart och jag försöker planera för hösten med alla dess mål och vad man vill göra. Jag väntar svar från diverse håll men jag kan säga att det kommer bli en spännande höst!

6 thoughts on “Alvedon, marängtårta och solskydd

Add yours

  1. Tur att hunden inte hade rymt, såg dock inte ut som en hundgård man behöver vara så sugen på att rymma ifrån tycker jag, har också hunnit skriva lite idag, är sjukstuga här med men alla börjar bli friska, får hoppas att ni också är det snart

  2. Vad tråkigt att du är sjuk ♥️ skönt att du fick skriva lite på din novell endå är så tråkigt att vara hemma och vara sjuk krya på dej

  3. Jag har oxå börja tänka på o vara mer ’snäll’ mot kroppen och bara låta den vila. Jag tror det är viktigt för oss alla o att många faktist glömmer bort det.

  4. Den där rastlösheten är inte att leka med. Hoppas du kryar på dig snabbt och snart är igång igen. Kul med spänningen inför hösten.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: