Väntan och fredagsmys

Fredag, och ja den här veckan har ju inte varit som jag först hade tänkt. Förkylningen kom som en knock out i måndags sedan dess har den hängt i sig. Det var ju tur att det bara var jag som drabbades denna gång och att barnen kunde vara på förskolan hela veckan. Men idag har det ändå vänt till det bättre trots det konstanta snörvlandet. Huvudet har klarnat och jag låter inte som en kraxande kråka när jag pratar. Så idag har det ändå kunnat bli lite mer gjort, lugna saker som ändå kräver tankeverksamhet. Bokföring och fakturering i företaget, testläsning, mejlande, presentletande inför kommande födelsedagar och givetvis skrivande.

Väntan, väntan och lite mer väntan…

Just nu är det mycket väntan för min del. Ett manus är ute och testar vingarna ute hos ett förlag. Skickade in det i början av juni och nu har otåligheten verkligen kickat in, visserligen är det ju ett gott tecken att jag inte har fått något svar än för då har jag ju inte fått ett blankt nej. Om det skvallret jag har hört stämmer så kan det stå mellan mitt manus och ett annat. Jisses, inte alls nervöst!

Jag inväntar fortfarande att grafikerna på förlaget ska höra av sig kring framsidan på min debutroman “Ett illegitimt barn”, känner att jag verkligen vill få den bollen i rullning nu samtidigt som jag förstår att de har fullt upp.

Idag hörde jag av mig till förlaget som ska publicera min novell “Mörka rummet” för att prata lite marknadsföring och vi kom även in på datum för utgivning och i nuläget ser det ut att bli början av oktober. Inte så värst lång väntan kvar med andra ord!

Fredagsmys

Då detta skulle vara en av de sista varma kvällarna innan regn och kyla drar in så var det självklart grillat som stod på menyn. Supergott! Och när vi plockat upp mycket av vår egen potatis blev det givetvis hemgjorda chips till myset i soffan. Nu har vi hamnat i den där sitsen igen att vi har sett klart dem serier vi brukar se om kvällarna och mottar gärna tips!

6 thoughts on “Väntan och fredagsmys

Add yours

  1. Härligt med grillning och sedan fredags mys med egna chipps mitt tipps är riverdel riktigt bra serie på Netflix

  2. Många sjuka just nu,men peppar,peppar. Jag har klarat mig. Mycket att stå i inför utgivningen märker jag. Men så kul.

  3. tycker det låter som många blivit sjuka nu vid nystart. Tror faktiskt att det kan bero lite på att antalet sjuka är större än tidigare år pga av att vi haft pandemi och inte vistats bland människor på samma sätt samt vaccinet. Men krya på dig nu

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: