Kylig morgon och skogspromenad

Imorgon är det första september och det märks verkligen att det går mot höst. De två senaste dagarna har det bara varit 5 grader när jag går med Bartolo på morgonen och idag startade Joakim till och med en brasa i kaminen vid frukost, och jag gick faktiskt och ställde mig framför den när jag kommit in för att värma mig. Idag fick plantorna som stått ute hitta en plats inne så att de slipper den kyliga temperaturen. Annars flyger dagarna iväg, det går i ett på jobbet och huvudet är spretigt med massor av tankar som surrar runt. Igår när jag var på väg hem från jobbet ringde jag Joakim och föreslog att vi skulle packa lite fika och ge oss ut i skogen när jag kom hem. Det blev en härlig promenad ute i skogen och vi fick även lite svamplycka, det räckte i alla fall till varsin kantarellmacka till kvällens morotssoppa. Eftersom mossan fortfarande var blöt efter den senaste tidens skyfall fick vi skapa en egen bänk att sitta på för fikastunden.

Fikastund ute i skogen

Imorgon börjar Joakim sitt nya jobb som forsknings- och utvecklingsingenjör på Rise, vilket han har sett fram emot hela veckan. Det blir en omställning nu framöver efter att han har varit hemma ett år och arbetat med sitt eget företag. Jag tror att han kommer trivas riktigt bra på sitt nya jobb, och ikväll blir det lite firande!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: