Där gick vi bet… och lite positiva nyheter en fredag!

Vi var uppe med tuppen idag, redo att åka till jobbet som vanligt och lämna barnen på förskolan. Dock gick den planen bet när det var dags att väcka Wilhelm. Efter att ha varit symtomfri i över 48 timmar så hade han kräkts i sängen. Jaha, det var inte mer än att jag fick meddela jobbet att jag fick vabba idag också och avboka läkarbesöket för Wilhelm. Så dagen ensam hemma med barnen startade igång redan vid 6.20 och den har varit ganska så lång då Joakim jobbade längre då de hade en konferens. Men vi har hunnit med en hel del här hemma, tur ändå att Wilhelm är relativt pigg. Vi har fixat inför Joakims födelsedag imorgon, planterat om blommor, bytt sängkläder, rensat bland leksaker och allmänt fix och trix här hemma. Givetvis har vi myst massor och jag vet inte hur många barnböcker jag har läst idag. När Wilhelm sov på eftermiddagen och Melissa ville se på film så kunde jag även passa på och sätta mig och läsa en stund. Efter att inte ha läst deckare på väldigt länge, har varit mätt på dem ett tag nu, så tog jag upp Sarenbrants Mytomanen. Joakim hade även med sig frallor hem från konferensen som vi gottade oss med medan vi väntade på att maten skulle bli klar på grillen.

Min trio ❤️

Nu kommer sättningen igång!

Idag kom ett mejl som jag har längtat efter, nämligen från den grafiska formgivaren på förlaget! Han informerade om att han alldeles strax kommer påbörja sättningen av min bok. Jisses, nu händer det! Superkul, men samtidigt lite läskigt och prestationsångesten kryper sig på. Tänk så är det ingen som kommer gilla boken? Aja, jag får hantera min inre pessimist vid ett annat tillfälle. Dessutom var det en hel del frågor och beslut som behövdes tas så idag har jag gått och känt och klämt i bokhyllan här hemma för att avgöra om jag vill ha ett matt eller blankt omslag. Det ska bli så himla spännande att se hur formgivaren kommer få till omslaget.

Nu väntar lite fredagsmys och film, och imorgon är det födelsedagsfirande som gäller. Hoppas ni har en fin fredagskväll!

2 thoughts on “Där gick vi bet… och lite positiva nyheter en fredag!

Add yours

  1. Nä men usch blev lille sjuk igen. Stackar’n! Hoppas att han mår bättre nu.

   Jag är så spänd på din bok! Jag hoppas att jag kommer hitta den så jag kan läsa den!

   Hoppas att ni får en skön lördag utan kräk.
   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: