Födelsedag i köket

Idag fyllde Joakim år och vi har haft en riktigt mysdag här hemma. Dagen började med långfrukost och presentöppning. Melissa hade gjort två teckningar som hon gav honom och så fick han påse med lite godsaker och en prenumeration på smakbox. Än så länge är inte åldersnojan så värst stor ävem om den börjar märkas av. Det blir nog lite mer nästa år då han når 30-strecket. Förmiddagen spenderades till stor del i köket då det bakades pitabröd och äppelpaj. Melissa hjälpte till med både bröd och paj och Wilhelm var nöjd med att få sitta vid bordet och bygga med klossar. Efter lunch och äppelpaj till efterrätt blev det en promenad. Vi lyckades tajma in så att det bara duggregnade när vi var ute, annars har det regnat till stor del hela dagen.

Eftermiddagen var desto lugnare med pärlor, film, läsa böcker och jag lyckades klämma in lite skrivtid när Joakim höll på att rita på datorn. Vi har bytt lite foton i våra fotoramar och fått upp en till fototavla på väggen. Till kvällen blev det kycklingkebab med hemgjorda pitabröd. Så himla gott! Och när jag ändå står och gör bröden så blir det en stor sats så att det finns i frysen ett bra tag framöver.

Nu är barnen i säng, en brasa är tänd i kaminen och chokladkakan som Joakim fick i sin påse lever farligt nu när det snart är dags för Lego Masters.

Hoppas att ni haft en bra lördag!

4 thoughts on “Födelsedag i köket

Add yours

  1. Så mysigt ni haft och kul med lite firande. Hoppas han gillar smskbox prenumerationen finns ju alltid lite smått och gott där. Och äppelpaj låter ju super gott. Ha en fin kväll

  2. Det låter som en härlig födelsedag! Gott med äppelkaka/paj! Kul att barnen är med så mycket på vanliga vardagsaktiviteter, det tror jag är superbra!

  3. Grattis till Joakim. Det lät som han fick en mysig födelsedag. Åldersnojja har jag inte fått än och jag fyllde 50 sist. Jag gillar alla åldrar för varje ålder har sin charm.
    Gott eller godare när man gör sin egna kebab än köpe.
    Kram Kajsa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: