Vad jag ser fram emot i höst

Jisses, vart tar tiden vägen? Snart har halva september passerat och det märks verkligen att hösten är på intåg. Det händer mycket i höst och efter att ha blivit inspirerad av popprinsessan tänkte jag dela med mig lite av några saker – stora som små som jag ser fram emot under hösten:

 • Besöka bokmässan
 • Tända massor av värmeljus
 • Dricka te och varm choklad om kvällarna
 • Kalas för mig och Joakim
 • Gå på skogspromenad
 • Träffa vänner som jag inte har sett på över ett år
 • Bröllop för min bror och hans sambo
 • Fota höstens underbara färger
 • Komma igång med träningen
 • Läsa mängdvis med böcker
 • Virka klart min kofta
 • Vara ute i skogen och plocka svamp
 • Virka halsdukar till barnen
 • Skriva klart råmanuset jag arbetar på
 • Min novell “Mörka rummet” publiceras
 • Skrivdag i Motala

Har du något särskilt som du ser fram emot i höst?

5 thoughts on “Vad jag ser fram emot i höst

Add yours

 1. Å så mycket roligt och spännande du har framför dej. Kan inte komma på så mycket faktiskt… men vi ska iaf köpa vinterdäck till husbilen så vi kan åka ut även när det blir lite kallare. Avskyr hösten och vinter 🙁

 2. Åh, en sådan lista måste jag tänka ut för mig själv. Men tiden bara rusar iväg och jag får nästan lite panik med att hänga med. Just nu har jag två konserter, en kick off och en hel bunke födelsedagar i Oktober framför mig. Så hösten lär fyllas på bra.
  Kram Kajsa

 3. Vad kul att du gjorde din egna lista! Jag tar fram min emellanåt för att påminna mig om vad jag egentligen vill göra 🙂 Det är så lätt att gömma bort små enkla saker som ändå förgyller vardagen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: