Stötdämpare, många bollar och björnbär

I tisdags när jag körde ut från parkeringen på jobbet tyckte jag att bilen kändes konstig, men det gick att ta sig hem utan problem. Joakim tyckte att ena sidan såg lite låg ut när han såg bilden på garageuppfarten och när han undersökte bilen på kvällen visade det sig att stötdämpare på ena sidan var av! Så nu har bilen fått stå de två senaste dagarna och vi har samåkt på morgonen. Igår fick jag ta bussen hem och idag slutade Joakim tidigare så vi kunde samåka hem också. Väldigt smidigt när man kan samåka! Och barnens tider på förskolan har bara behövt bli förlängda med en halvtimme, vilket inte de verkar ha haft någonting emot då de är ute och leker för fullt när jag hämtar dem. Förhoppningsvis kommer den nya stötdämparen imorgon så att bilen kan bli lagad så att vi kan använda båda bilarna de dagarna det behövs.

Det är många bollar i luften nu. Idag har jag och grafikern pratat omslag och jag får se första förslaget nästa vecka, ska bli så spännande. Det börjar närma sig release för min novell och vi pratar datum, och ljudboksinläsaren har fått novellen nu! Sedan planeras det för fullt. Jag ska träffa ett par vänner som jag inte har sett på över ett år, vi ska hjälpa min ena bror och hans familj att flytta. Bokmässan närmar sig med stormsteg och jag försöker klura ut hur jag ska hinna med allt jag vill se och höra. Och så har vi ju kalaset här hemma på lördag. Idag tog Joakim med sig barnen till lekparken och jag körde av huset med damsugaren och golvmoppen så nu är det check på den punkten också! Imorgon är det tårta som bakas och lite andra små förberedelser som ska göras.

Björnbär för hela slanten

Våra två björnbuskar växer så det knakar. Det är tur att vi har byggt en hundgård så att de har lite mer att växa omkring för de har växt ut ur de spaljérna vi har byggt. Men vilken fröjd det är att gå in i hundgården och plocka. Just nu går det att plocka en eller två näve mogna bär varje dag, underbart! Idag var dessutom ett under att inte alla försvann på vägen in i huset. Fast Wilhelm slukade dem i en rasande takt när han väl fick syn på dem, men jag hann ändå få en bild på några utav dem.

Ikväll var varken jag eller Joakim sugna på att laga mat så det får faktiskt bli hämtmat som Joakim är iväg och hämtar just nu. Vi hade en matlåda makaroner och skinksås över från tidigare i veckan som barnen fick dela på, inte dem emot! Och det ska bli skönt att äta i lite lugn och ro nu när barnen har gått och lagt sig. Man får ta vara på de här stunderna.

Hur har er torsdag varit?

7 thoughts on “Stötdämpare, många bollar och björnbär

Add yours

 1. Helt underbart att plocka bär på tomten! I sommarhuset har vi det så, även om det inte är några jättemängder. Här hemma i stan är det dock närmare till hämtmatställena, haha!

 2. men så spännande att bokrealisen närmar sig. Det måste kännas stort. Surt med bilen. Tråkiga kostnader bara. Bilar ska bara fungera enl mig hihi.

 3. Här var det fart och fläng som vanligt.
  Skönt att kunna samåka och ha möjlighet till buss när det inte går. Men att ha sin egen bil redo och hel är guld värt
  Torsdagen spenderade vi på IKEA för vi skulle fixa dotterna nya lampa innan hon kommer hem fråån sin semesterresa. helt plötsligt kom jag på 17,57 att en skulle komma och köpa något från Marketplace kl 18:00…det blev lite stressigt hem. Sen landade jag i soffan. kanske blir det lampfix ikväll
  Kram Kajsa

 4. Björnbär är en av mina favoriter när det gäller bär och frukt, så otroligt gott. Jag är helt med Wilhelm där, de ska slukas 🙂

 5. Så skönt att bara få unna sig den där stunden när man äter tillsammans i lugn och ro när barnen somnat. Så spännande med omslaget och allt som händer nu.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: