Kalasande med solsken

Idag har det varit fullt med kalasande här hemma. Direkt när vi gick upp satte vi igång med att skala potatis och förbereda lunchen. Efter frukost lade vi emellan marängtårtan som bakades igår. Och strax innan 11 kom gästerna. Melissa och Johan fann varandra direkt och det var full låda kan jag säga. Solen sken och det blev en enkel fika utomhus medan köttet låg på grillen. Underbart att kunna sitta ute även om man fick ta på sig en kofta.

Efter lunch blev det en promenad i solen som avslutades i lekparken. När det behövdes gå på toaletten blev det dags att ta sig hem igen och plocka fram tårtan.

Dagens marängtårta

Det blev en väldigt lyckad och enkel dag med mycket prat, många skratt och god mat! Vi fick dessutom väldigt fina presenter. Lite godsaker, en ny elvisp, en mandolin och nya handdukar. Nu är vi mätta och nöjda, barnen sover och vi avslutar dagen med ett leende på läpparna.

Hur har er lördag varit?

5 thoughts on “Kalasande med solsken

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: