Sovmorgon och topp tre

Idag blev det sovmorgon ända till klockan åtta, blev chockad att klockan var så mycket när Melissa kom in och väckte oss. Wilhelm sov fortfarande gott. Gissar att barnen var helt slut efter gårdagen. Wilhelm blev dessutom förkyld igår, men är mycket bättre idag men Joakim får vara hemma och vabba imorgon då näsan fortfarande rinner som en kran.

Annars har det varit en vanlig söndag med alla dess bestyr. Joakim och Melissa var iväg och handlade medan jag och Wilhelm höll ställningarna hemma. Söndagar är lite av en fixardag här hemma. Tvätten har blivit gjord, blommor vattnade och huset har ställts iordning efter gårdagens kalas. Och kommande vecka har planerats med både mat och annat. Joakim var ute och mekade med bilen hela eftermiddagen men efter en del pust och stön så fick han ordning på bilen så att jag kan ha dem imorgon till jobbet.

Topp tre för veckan

  • Gårdagens kalas 🎊 Kalaset blev riktigt lyckat utan någon stress. Solen sken och vi kunde både sitta ute och fika och vara ute i lekparken.
  • Vår myskväll i torsdags – i torsdags körde vi hämtmat efter att barnen hade lagt sig, äta i lugn och ro är ingen självklarhet här hemma och det gäller att ta vara på de tillfällena.
  • Samåkningen – även om det har varit för att ena bilen var sönder så har samåkningen varit väldigt trevlig. Och vi kommer försöka samåka så mycket vi kan framöver, en stor fördel är ju att Joakim kan anpassa sina arbetstider utefter mig.

Nästa vecka är det bokmässa och det tänkte jag uppmärksamma genom att lägga upp en bokrecension varje dag under veckan.

Hur har er vecka varit?

4 thoughts on “Sovmorgon och topp tre

Add yours

  1. Låter som en bra vecka. Härligt när man får lite extra tid tillsammans när man samåker. Ser fram emot alla bokrecensioner och är Avis på bokmässan. Blev ingen för mig detta år då tiden inte alls räcker till.

  2. Härlig vecka ni haft. Bra med struktur att det är fixar dag på söndagar. Själv så startade jag med att fixa, men blev så oerhört trött så inget blev som det skulle. Nu krafttag denna vecka istället. Ganska lugn förra veckan gentemot denna som är mer fullmatad med saker.
    Kram Kajsa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: