Träningen kommer igång igen

Sjukdomar har avlöst varandra här hemma den senaste tiden och träningen har blivit lidande. Dagliga promenader har det givetvis blivit men inget pulshöjande direkt. Men i måndags körde jag ett tabatapass hemma med barnen som sällskap. De klättrade över stepbrädan och på mig, men passet blev utfört i vilket fall och jisses vilken träningsvärk jag har haft både igår och idag.

Idag var det löpning som stod på agendan. Jag slutade vid 15 och hämtade barnen, fixade lite hemma och förberedde mellanmål som var klart när Joakim kom hem så att vi snabbt kunde ge oss ut. Efter att vi pumpat vagnens däck bar det iväg. Jag var lite tveksam över huruvida kroppen skulle orka då det var ett bra tag sedan jag sprang sist, men blev faktiskt förvånad över hur lätt det gick. Rundan på 5 km oförskämt bra, luften klar och temperaturen alldeles perfekt för att springa i. Det värsta var när man kom hem, då kändes benen genast tunga. Men det var bara att sätta igång med maten, och medan riset kokade och kycklinggrytan puttrade passade jag på att stretcha.

Laddad med endorfiner så är det dags att ge sig på lite av kvällens göromål. Än så länge känns benen bra men gissar att de inte kommer bara lika medgörliga imorgon.

6 thoughts on “Träningen kommer igång igen

Add yours

  1. Jag har tyvärr haft träningsuppehåll nu 3 veckor och det känns… Nästa vecka satsar jag på att komma tillbaka i rätt rutin igen. Sonen däremot har sån träningsvärk just nu att han knappt kan sätta sig eller resa sig.. stackaren!

  2. Så skönt att få lite träning avklarad, sj simmar jag och promenerar då jag har en knäskada så springa är inte riktigt min grej, men brukade göra det när jag var yngre..väldigt skönt att ha en runda avklarad

  3. Jag hade behövt komma tillbaka igen, men läkaren tycker att jag ska jobba och knapra lyckopiller istället. Det ända jag vet att jag inte orkar bägge just nu 🙂 Bitter? Lite kanske. Härligt att komma ut i alla fall. Träningen gör så gott för både kropp och själ.

  4. Underbart när man kan komma igång igen och det känns bra. Hoppas du sliper allt för tunga ben i dag. Härligt också när man kan träna hemma och slipper tänka på att ta sig i väg någonstans.

  5. Duktig du är som kommit igång med träningen. Det bästa tycker jag är att maten smakar mer och är godare efter ett bra träningspass 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: