Nyklippt och bokmässan nästa

Idag var sista arbetsdagen den här veckan och det kändes riktigt lyxigt att kunna gå hem några minuter tidigare. Solen sken och min helg hade officiellt börjat. Barnen och jag påbörjade packningen och deras väska inför helgen är så gott som klar. De ska få sova hos mormor och morfar under helgen medan jag och Joakim är på bokmässan i Göteborg, vi åker ner redan imorgon och stannar på lunch hos mina föräldrar och lämnar av barnen innan vi åker vidare. Melissa har tjatat om att få sova över hos dem hela veckan och gissa om hon var glad när hon fick höra att det var fredag imorgon.

När Joakim kommit hem och vi varit ute på promenad tog vi tag i ett av dagens andra göromål. Att klippa mig. Mitt hår hade blivit alldeles för långt och behövde sig en uppfräschning. Närmare 5 cm rykte och det känns så skönt, har insett att jag trivs bättre med en något kortare längd på håret. Kring axlarna men helst inte längre än så.

Nu är det fredagsmys som gäller och imorgon på morgonen fortsätter packningen. Jag ska försöka komma på vad jag ska packa med mig för kläder. Vad sjutton har man på sig på en förlagsmiddag? Det får tålas att tänka på ett litet tag till.

5 thoughts on “Nyklippt och bokmässan nästa

Add yours

  1. Skönt med tidig helg och att få klippa sig. Jag måste också boka tid snart, för det är dags. har samma problem med dig, vad ska jag packa? Ska iväg på helg konferens / fest med jobbet. Det blir både boule och detektivarbete i helgen. Ha det så roligt på bokmässan.
    Kram Kajsa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: