Födelsedag, överraskning och klinikdag

Det har varit några intensiva dagar med bokmässa, födelsedag och nu är det klinikdagar med jobbet. Bokmässan kommer få ett inlägg framöver med alla bokinköp och festligheter. Men i söndags fyllde jag 28 år, och Joakim gav mig paket på sängen vilket kändes riktigt lyxigt! Att han dessutom hade vikt ihop ett hjärta var supergulligt! Jag fick en årsprenumeration på tidningen Skriva som jag varit intresserad av ett bra tag.

Efter en god hotellfrukost checkade vi ut och började färden mot Jönköping och barnen. Jag hade även lyckats övertala Joakim om att vi skulle lyssna på en novell på vägen. När vi kom fram till mina föräldrar var det dags för kalas. Min pappa fyller år nästa vecka och mamma hade ordnat ett överraskningskalas för honom. Han verkade inte riktigt hunnit smälta det när vi dök in. Det blev en trevlig och lättsam uppslutning, och det var underbart att få pussa på barnen igen. De hade haft det superkul med mormor och morfar och de var rejält trötta när vi packade in oss i bilen för att åka hem på eftermiddagen.

Jag tror att bokmässan har gjort gott för Joakim för han som i princip aldrig läser bad att jag skulle sätta igång en novell efter vi kört en stund för det kändes som att tiden gick fortare då. Kan säga att jag inte var sen att skrida till verket. Kort sagt var det en helt fantastiskt helg!

Strax efter halv elva var det dags att byta om på jobbet idag och sätta sig i bilen och köra till Rimforsa där klinikdagarna ska hållas. Jag valde att inte sova över måndag till tisdag, kände att jag ville hem till familjen efter att ha varit borta från barnen nästan hela helgen och jag kan säga att jag är rätt trött efter helgens bravader. Men på plats i Rimforsa blev det en lunch, en riktigt god linsgryta och sedan var det dags för team building med diverse tävlingsgrenar utomhus. Efter en fika så var det dags för den valbara aktiviteten, och jag valde att testa på yoga. Jag har aldrig varit på yoga tidigare men gud vad skönt det känns i kroppen efteråt!

Nu är jag hemma, ugnspannkakan är i ugnen och jag ska ge mig i kast att packa upp det sista från helgen och tvättberget som har byggts upp.

10 thoughts on “Födelsedag, överraskning och klinikdag

Add yours

 1. Låter som en kul helg! Nästa år ska jag verkligen försöka komma till Bokmässan, då ska det bli av! Vilken otroligt bra present du fick, grattis!

 2. Grattis i efterskott!
  Jag har aldrig varit på bokmässan men jag har läst så mkt om den i flera år. Får väl se om jag någon gång kommer iväg på den.
  Ser ut som ni fikade gott!
  Självtvättande kläder, den som kommer på det kommer bli miljonär över en natt. haha

 3. Var också på bokmässan i lördags. Vi kom rätt tidigt, så vi hade gått igenom det mesta då alla andra kom 🙂 Man kommer alltid hem med massa därifrån, och hittade en hel del barnböcker.

 4. lät som en rolig helg, den tidningen är bra och givande, prenumererar också på den, fint paket du fick..kul med överraskningskalas också det såg ut som ni blev budna på mycket gott

 5. Så Avis på bokmässan. Brukar alltid vara där varje år men i år blev det inte av. Det ger alltid sådan inspiration och kul att du fått J mer intresserad av litteratur. Grattis i efterskott!

 6. Grattis i efterskott! Litet sug efter bokmässan känner jag eftersom jag varit där i så många år. I år blev det dock inget, tyvärr, hade nog behövt lite inspo eftersom jag verkar välja bort min bokhög kväll efter kväll

 7. Grattis i efterskott och förstår att du tycker det är skönt att vara hemma nu och träffa barnen. Kan ju tipsa om min novell som ni också kan lyssna på 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: