Sluta tidigt och morotsfrallor

Det har varit en riktigt lugn dag på jobbet idag för ovanlighetens skull, och det har varit skönt att kunna arbeta av lite administrativa saker som har blivit liggande. Vi har kommit in i en ny schemaperiod vilket innebär att jag har kortare dagar och idag slutade jag vid 14.30. Väldigt lyxigt! Efter att barnen var hämtade blev det en promenad, passar på att njuta så mycket som möjligt nu när solen är framme.

Har sett flera stycken som har bakat frallor de senaste dagarna och blev sugen på att göra detsamma. Så idag hjälptes jag och Melissa åt att baka, medan brödet jäste blev det lite mellanmål och bad för barnen. Riktigt goda morotsfrallor blev det, perfekt till kvällsmaten och några fick även hamna i frysen.

Ikväll blir det nog tidigt i säng så jag redan känner mig väldigt trött. Det har varit mycket den senaste tiden och oktober kommer vara intensiv för vår del så nu gäller det att ladda batterierna för att orka med.

5 thoughts on “Sluta tidigt och morotsfrallor

Add yours

  1. Här har det definitivt inte varit någon sol på två dagar! Bara regn och regn… Hunden ville inte ens gå ut på lunchen: kissade snabbt och vände sedan tillbaka till jobbet där hon gick fram till hyllan där jag förvarar hennes mat och godis, tittade menande på hyllan som om hon tänkte: Nu var jag duktig och gick ut, ge mig något gott som belöning! 🙂

  2. Va skönt att det varit lugnt på jobbet o att ni kunnat ta igen saker istället:) gott med frallor, det bakade jag mkt under när jag arbetstränade på mitt cafe.

  3. Här har det bara regnat… så jag har jobbat ikapp så gott jag hunnit. Jag är ju egen och jobbar lite sm jag vill. Maken däremot funderar på att gå ner en arbetsdag i veckan i arbetstid, för att få mer ledig tid till annat. Tanken känns väldigt lyxig 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: