Catering för dig och din tillställning

Att hålla i tillställning eller fest är ofta väldigt roligt, men samtidigt innebär det mycket jobb för den som är värd eller värdinna. Det ska städas, dekoreras och dukas. Mat ska tillagas, dryck och mat ska serveras och det blir ofta en hel del disk att ta hand om. Personligen har jag upplevt att när man håller i en fest så hinner man inte med att umgås med gästerna så mycket som man egentligen skulle vilja eftersom man behöver se till att allting kommer fram och av från borden. Och efteråt är i alla fall jag för det mesta helt slut. När vi gifte oss var det ett självklart val att använda oss av catering på festen – helt rätt val om ni frågar mig. Menyn bestämdes i förhand och varken vi eller några av våra gäster behövde lyfta ett finger på festen, utan vi kunde bara njuta av maten och ha roligt!

Njut av maten och sällskapet

Oavsett om det är en konferens med företaget, ett mingel, födelsedagskalas eller en bröllopsfest så kan du anlita cateringfirman.se för din tillställning. Ni väljer själva om ni vill att de bara ska ordna maten eller om ni även vill ha hjälp med servering. De har rutinerade festfixare och kan även hjälpa till med att ordna en festlokal och har kontakter med både föreläsare och DJ:s. Tillsammans kan ni planera ihop och skräddarsy en rolig och minnesvärd fest med god mat efter dina önskemål, där du som värd/värdinna kan njuta av festligheterna precis lika mycket som dina gäster. Cateringfirman.se erbjuder catering i Stockholm och i flera andra platser i landet som till exempel Linköping, Växjö, Uppsala och Gävle.

Menyer

Jag tycker att det kan vara väldigt svårt att välja vad man ska bjuda på för mat, speciellt i ett större sällskap. Ofta finns det allergier och specialkost att ta hänsyn till. Det som jag tycker är extra roligt med att använda sig av catering är att man kan bjuda på mat som man själv inte är så duktig på att laga. Hos cateringfirman.se lagas maten av skickliga kockar i deras lokala kök och ni kommer gemensamt fram till den menyn du vill ha för din tillställning. Om du ska ha ett mingel kanske det är snittar och annan mingelmat som du är ute efter, medan om det är ett bröllop eller kalas så kanske det är en buffé eller trerätters som du vill bjuda på. De kan även ordna tårtor och andra bakverk. När du anmäler att det finns specialkost blir dessa tydligt markerade och det finns möjlighet till helt vegetariska och veganska menyer.

Bild lånad från cateringfirman.se

Jag har blivit väldigt inspirerad att börja planera en releasefest av att kika runt på deras hemsida. Ska du ha en fest eller tillställning och funderar på att använda dig av catering tycker definitivt att du ska kika in på deras hemsida för lite inspiration.

3 thoughts on “Catering för dig och din tillställning

Add yours

  1. Det är ju väldigt skönt när man använder sig av catering. fastän jag är mer göra det själv tjejen. Fast det kan också bli ganska jobbigt ibland som när jag fyllde 40 och hade två kalas på samma dag med olika mat…phu, det gör jag inte om
    Kram kajsa

  2. Håller med dig fullständigt. Det är perfekt att anställa de som fixar allt. När min syster och jag hade 75 års kalas ihop behövde vi fixa fram mat och dricka och fick spendera mindre tid med sällskapet samt att det var lite rörigt… definitivt catering! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: