Sjukstuga igen

I söndags kväll började halsen kännas tjock och jag har fått vara hemma både igår och idag med ont i halsen och huvudet. Så nu är det att ta det lugnt här hemma som gäller för att kurera mig. Det har varit mycket te och varm choklad. Lite småpyssel kunde jag ändå fixa mellan varven med vila. Förutom lite hushållssysslor har jag även lyssnat klart på ljudfilen för min novell och skickat tillbaka till förlaget, mejlat grafikern för omslaget till min kommande bok och läst en hel del.

Det har varit en väldigt lugn förmiddag idag och huvudet börjar kännas piggare även om det fortfarande känns som att halsen har växt igen helt. Dagen har mest bestått av läsningen än så länge och när barnen och Joakim kommer hem ska vi baka kanelbullar. Så om någon timme ska jag sätta igång med degen. Men först ska jag ge mig ut i solen. Sitta ute på altanen med näsan i solen och försöka skriva lite medan huvudet vill samarbeta.

Är det fler som ska baka och äta kanelbullar idag?

14 thoughts on “Sjukstuga igen

Add yours

 1. Men så tråkigt att du har blivit sjuk. Ja det går mkt nu. Vet två st som har testat positivt för covid så det gäller att fortfarande tänka efter innan man gör saker.
  Krya på dig!

 2. Men din stackare! Tycker var och varannan är krassliga nu.
  Här blev det inga bullar idag faktiskt. Får bjuda barnen på det en annan dag istället.
  Krya på dig!

 3. Hoppas att du blir frisk och slipper det halsonda snart. Kanske mår halsen bättre av att äta nybakade kanelbullar och ett glas varm honungsmjök😊

 4. Blev varken bak eller äta kanelbullar i går. Missade det helt! Men vi får ta det i dag i stället. Krya på er ❤️

 5. DEt går så m ycket skit just nu. Alla barnen oc flickvänner har varit sjuka men inte jag ännu. hoppas att jag slipper såklar. Krya på er.

  Visst blev kanelbullar. Jag bakade igår förmiddags så många att de inte fick plats i frysen.

 6. Krya på dig! Hoppas halsen snart blir bra igen. Igår var verkligen en bra och fin dag. Själv tog jag en promenad i solen och njöt av det fina vädret 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: