Godkändstämpel och handbromsen satt fast

Idag var det dags för återbesök på barn för Wilhelm och hans skalle. Läkaren mätte, kände och Wilhelm fick leka med klossar. De hörde sig för hur vi har upplevt honom och hans utveckling, och vi har inte upplevt att han varit försenad i utvecklingen utan snarare tvärtom. Vår lilla pojk fick en godkändstämpel, han har inga problem av den lilla vätskefyllda spalten i hjärnan och det blir ingen diagnos för vattenskalle. Vilket känns grymt skönt! Vi ska på ett återbesök igen om 6 månader vilket förhoppningsvis blir det sista.

Vår fina lilla pojk

Det som däremot inte har varit godkänt idag är min axel. Jag måste ha sovit konstigt på den inatt för jisses vad den gör ont när jag bär något. Men arbetsdagen har gått ändå även om det var en pärs att lyfta mitt blyförkläde. Håller tummarna för att den ska må bättre imorgon!

Hjärtat i halsgropen
Jag fick lite smått panik idag när jag skulle åka hem från jobbet. Jag startade bilen ute på parkeringen och lossade handbromsen, men den släppte inte. Det gick varken köra fram eller bak. Som jag höll på att rackla med handbromsen medan klockan tickade. Tankarna har cirkulera ett par varv i huvudet om vad jag skulle göra om den inte lossnade. Och tror ni inte att när jag väl ringer till Joakim för att be om hans hjälp att det klunkar till från bilen och det går att börja backa. Skönt att det löste sig, och läxan är lärd. Inte handbroms på Forden när det är fuktigt och kallt för då fastnar handbromsen.

Nu börjar det bli dags att lägga barnen och sedan blir det ett skrivpass. Jag har satt som mål att bli klar med råmanuset jag arbetar med under november och då är det bäst att ligga i.

Hoppas att ni har haft en bra start på veckan!

5 thoughts on “Godkändstämpel och handbromsen satt fast

Add yours

  1. Vad skönt att Willhelm blev “godkänd” Bra ändå med lite extra kontroller. Bilarna ska bara fungera, klart man blir stressad av att inte handbromsen släpper.

  2. Va härligt att han blev godkänd. Måste vara en enorm lättnad o även bra att man får en koll om 6 mån igen 👍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: