Föräldramöte, svamp och det är nära nu

Tiden går makalöst fort just nu, och jag förstår inte riktigt att det redan är slutet av oktober. Igår var det första föräldramötet på förskolan, det blev ju restriktioner i och med covid när Melissa började så vi har aldrig varit på ett föräldramöte innan. Eftersom vi bor en bit ifrån far-och morföräldrar så hade vi ingen möjlighet att gå båda två även om det hade varit roligt att känna hur det är. Men Joakim fick gå och jag stannade hemma med barnen. Föräldramötet gick bra och vi är verkligen lyckligt lottade att barnen trivs så bra på förskolan, personalen är fantastisk! Imorgon är det dessutom halloweendisco och barnen får vara utklädda, så nu på kvällen har barnen testat sina kostymer och de är så taggade inför imorgon.

Idag tog vi oss ut i skogen efter jobb och förskola, att komma ut i skogen var precis det jag behövde för huvudet. Just nu är det nyllet som cirkulerar i skallen och tyvärr tar det mer energi än vad det ger i nuläget. Vi hade givetvis med oss påsarna och lite svamp fick vi allt med oss hem.

Nu börjar det närma sig!

Efter tre vändor med sättning till min roman så har jag nu godkänt den. Så nu är både omslag och sättningen klar och nu ska redaktören läsa igenom den en sista gång för att också se att allt ser bra ut. Sedan åker den vidare för tryck nästa vecka! Helt sjukt! Tryckfiler ska tas fram och justeras och inom 1-2 veckor kommer jag få ett beräknat leveransdatum, vet inte riktigt om jag har greppat det fullt än. Men det kommer jag nog inte ens göra när jag har boken i handen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: