Halloweendisco och snilleblixt

Fredag och idag var det halloweendisco på barnens förskola. Barnen fick komma utklädda om de ville och givetvis ville barnen klä ut sig. Melissa hade bestämt sig redan igår att hon ville bara en dinosaurie och Wilhelm fick vara en björn. Både hon och Wilhelm fick testa sina dräkter igår en snabbis igår. På morgonen var Melissa så taggad att få på sig dräkten medan Wilhelm inte var så värst förtjust i luvan. Men så söta de blev! Jag försökte ta lite bilder på dem men det var inte det lättaste då Wilhelm mest skulle ta kameran för mig men jag lyckades få till några kort som inte var alltför suddiga.

Mina sötnosar!

Melissa har sprungit runt i dräkten ända sedan jag hämtade henne och förskolan hade gått all in på halloween då barnen till och med fick “blod”smoothies till mellis.

Jag fick bästa snilleblixten!

Igår var jag lite småvissen och riktigt frusen på kvällen, huttrade under filten i soffan. Och när vi skulle gå och lägga oss så kläckte jag idén att värma på riskudden och lägga i sängen. Joakim skakade på huvudet och skrattade åt mig men när han var ute på kvällspromenaden med hunden värmde jag riskudden. Och jisses vad skönt det var att ha den vid fötterna! Varför har jag inte gjort så innan när jag känner mig frusen? Det värmde upp hela kroppen. Joakims fötter hittade minsann också till riskudden när han lade sig i sängen, så där fick han ge mig poäng för idén. Även Bartolo sökte sig till den så den var väldigt populär. Nästa jag fryser om fötterna och ska sova åker riskudden fram!

Nu är det fredagsmys med popcorn som gäller. Imorgon är det upp tidigt för min del men det jag har inget emot då jag ska åka till Motala för skrivträff med Hanna. En dag med att skriva och prata böcker och skrivande! Som jag längtar!

7 thoughts on “Halloweendisco och snilleblixt

Add yours

  1. Ja halloween är så populärt bland barnen nu för tiden. Mina barnbarn bara älskar den här tiden och nu blir det två halloweenfester på raken för en av dom. så roligt.

  2. Vad söta de är och det är så gulligt när barnen kommer utklädda på förskola, vet ju jag som också jobbar där. Vår tös var också fint utklädd, men när de går i skolan är de så mycket läskigare och det är lite synd.

  3. Åh så söta de är i sina dräkter😍 Ja riskudden lät ju som en bra idé när man fryser. Plocka fram den igen sen om och när du fryser. Önskar att jag hade en värmekudde

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: