Snölek och författarfix

Dagen startade tidigt med att vi höra hur barnen och mina föräldrar tasslade i huset. Melissa hade lagt sig hos dem under natten och de hade även plockat upp Wilhelm när han vaknade. Det blev en tidigt helgfrukost då mina föräldrar skulle vara på spat klockan 9. När de hade kommit iväg gav vi oss andra ut i snön. Efter att vi dragit fram alla vinterkläder förstås, vilket var ett meck i sig. Men som alla gillade att komma ut i snön. Bartolo sprang runt och vi kastade snöbollar. Snön var inte optimal för att bygga snögubbar men vi gjorde en snölykta, dock verkade det som att ödet inte ville att vi skulle ha en snölykta på framsidan för Bartolo sprang ned den tre gånger och när jag byggt upp den en till gång kom ångvält Wilhelm och stampade sönder snöbollar och tyckte det var superkul. Givetvis plockade vi även fram pulkorna och ft blev ett par turer i vår egen pulkabacke i trädgården.

Efter en förmiddag med utelek smakade det riktigt bra med mat. Under eftermiddagen har vi ägnat åt att en massa fix. Jag har skickat in mitt debutantporträtt till boktugg, vi har fixat med bokföringssystemet, mina böcker har kommit in goodreads och jag och Joakim (mest Joakim) har pysslat ihop så att det går att beställa böckerna via min författarhemsida. Nu börjar det kännas som att jag har lite mer koll på läget, och stressnivån har sjunk något. Nu ska jag bara komma underfund med hur jag tänker kring releasefest, hur jag ska skriva pressmeddelanden och var jag ska skicka dem. Japp, det finns lite pyssel för veckan också! Men jag är på banan och det känns riktigt bra.

Nu ikväll blir det att sitta och skriva en liten stund, sedan ska jag tända en brasa och bara mysa i soffan.
Hoppas att ni har haft en bra söndag.

3 thoughts on “Snölek och författarfix

Add yours

  1. Snyggt upplägg så det går beställa direkt från din sida och roligt att ni är så mycket i gång med böckerna =D. Ni har också fått massa snö ser jag, så härligt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: