Inte gjord för att sitta still och efterlängtad leverans

Idag var det utbildning på jobbet hela dagen. Hela arbetsgruppen satt med på distans då själva utbildningen skedde på plats i Stockholm. Även om föreläsningarna och diskussionerna var intressanta så klippte jag ordentligt med ögonlocken. Det är väldigt ovant att sitta stilla så länge och lyssna. Som tur var blev det lite bensträckare och det fanns både te, frallor och varm choklad. Det var även ordnat med lunch så vi fick varsin sallad.
När jag slutat var det bara att köra till stationen och plocka upp min mamma som kom med tåget. Det är studiedag på förskolan imorgon och då passar vi på att umgås så hon stannar hela dagen imorgon och åker hem tidigt igen på torsdag morgon.

När barnen var hämtade var det dags för eftermiddagspromenaden och vi svängde förbi Handlarn där jag hämtade ut mitt efterlängtade paket. Så nu har jag äntligen fått mina exemplar av novellantologin jag medverkar i. Känns helt otroligt att se något jag skrivit i tryckt form.

Om någon är intresserad av att köpa novellantologin med 24 fantasynoveller som fungerar som en julkalender så kan ni göra det av mig. Jag lottar även ut en på min instagram.

Jag fick även att annat glädjande mejl. Tryckeriet som tryckt upp min bok lyckades få med en tidigare frakt så den har nu landat på i förlagets lager och de böcker jag har beställt kommer förmodligen att levereras till mig i slutet av veckan. Jisses, nu är det nära! Snart kommer jag få hålla den i handen!!

Nu är det snart dags för barnen att gå och lägga sig, och efter det blir det att tända brasan och sitta och mysprata med mamma. Imorgon vankas det lussekatter!

4 thoughts on “Inte gjord för att sitta still och efterlängtad leverans

Add yours

  1. Vilken känsla det måste vara att hålla din bok i handen. Så häftigt!

    Sedan pandemin så är i princip alla våra utbildningar på distans. Jag förstår att arbetsgivaren vill fortsätta att ha utbildningarna på distans men jag saknar att få åka till Sthlm för att gå på utbildning.

    Kul med din giveaway! Och nu har jag ju hittat dig på IG!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: