Studiedag med lussekattsbak

Idag var det studiedag för barnen. Jag passade på att gå upp samtidigt som Joakim och skriva ihop en pressrelease medan de andra fortfarande sov. Det ska bli intresserat att se om den får någon effekt framöver.
När min mamma och barnen vaknat blev det en mysfrukost och sedan en promenad. Tyvärr har snön börjat smälta bort så det var mest slaskigt och på sina ställen väldigt halt. Så vi valde att vara inne och leka istället. Det har varvats lek, promenader, mat och massor av prat.
Jag och mamma har även bollat tankar kring med releasefest för min bok, och nu är datumet satt. Den 10:e december kommer jag ha öppethus här hemma med mingel och lite tilltugg. Enkelt och förhoppningsvis väldigt trevligt!

Vinters första lussekatter

På eftermiddagen hjälptes jag och Melissa åt att göra degen för lussekatterna och när Joakim kom hem från jobbet var dags att baka ut. Vår bakskiva åkte fram och eftersom vi var så många som hjälptes åt gick det med rasande fart. Och så goda de blev! Får se om de räcker till jul, annars får vi baka en omgång. Vilket inte är hela världen med tanke hur gott det är.

Nu har jag och mamma lagt barnen och inväntar Joakim som är iväg och hämtar mat. Vi var inte direkt sugna på att laga mat idag och ibland får man lyxa till det lite.

3 thoughts on “Studiedag med lussekattsbak

Add yours

  1. Vilken bra dag för fest – min födelsedag 🙂 Hoppas att det blir en trevlig tillställning!
    Är såå sugen på att baka lussebullar! Får se om jag hinner få till några i helgen kanske, till första advent och allt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: