Putsa, sortera och förbereda

Nu är barnen lagda och det är dags att dimpa ner i soffan för en välförtjänt fredagskväll. Jag har varit hemma idag med Wilhelm, han har varit feberfri både igår och idag men fortfarande lite småtrött så det har mest varit mys med böcker och sitta och rita som gällde. Efter promenaden på förmiddagen var vi även ute en sväng i snön och jag passade på att plocka in lite mer ved. Jag gav mig även på att göra rent vår kamin och som jag har gnuggat och putsat på den där glasrutan men det är riktigt mysigt nu att se på elden samtidigt som jag sitter här och skriver. Annars har vi plockat här hemma och det är bra att man ska få gäster ibland för då tar man tag i saker som man annars skjuter på. Så idag flyttade jag kläder mellan våra två garderober i hallen och i den ena hade vi en hylla som vi nästintill glömt bort att vi hade så nu är det lite mer uppdelat och luftigt i båda garderoberna och det har skett en rensning bland alla kläder som hängde där. Så himla skönt att få sådana saker gjorda. Och vi har fixat och donat här hemma nu på kvällen och ja, det känns som att vi kan sitta i soffan med gott samvete ikväll.

På måndag och tisdag är det luciafirande på förskolan och idag hittade Wilhelm sin tomtedräkt och den skulle definitivt på. Han har ju även kommit på att han kan flytta på staketet som står runt julgranen så den är inte längre säker och han organiserar om i den titt som tätt.

Alla förberedelser som går att förbereda i förväg inför morgondagens releasefest är gjorda och det känns riktigt skönt. Det är några som har flaggat för att de kanske inte kan komma för att de varit lite förkylda tidigare i veckan och vet inte om de är friska så vi får se hur många som dyker upp. Det är öppet hus hemma hos oss, och oavsett hur många som kommer så kommer det bli riktigt kul att fira. För jag har ju faktiskt släppt en bok! Det har nog inte riktigt gått in helt än, och jag är fylld med en skräckblandad förtjusning över när jag ska få första recensionen. Jag gissar iallafall att jag kommer vara helt slut imorgon och det kommer bli en tidig kväll för att ladda upp batterierna ordentligt. Men först ska vi börja titta på Wednesday på Netflix, är det någon mer som har börjat se den?

detkaosvikallarvardag

4 kommentarer på ”Putsa, sortera och förbereda

  1. Aww men lilla pojken då, skönt att han är feberfri och bra att vara hemma extra och bara mysa ner er. Mysigt med kamin, det skulle jag också vilja ha… sitta framför med varm choklad 🙂

  2. Han är ju väldigt söt i sin tomtedräkt 😍 Hoppas du får en trevlig dag! Jag önskar att jag bodde närmare så jag kunde komma förbi 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: