En dunderhelg!

Vilken helg vi har haft. Jag är helt slut både i kropp och knopp men det har varit så värt det!

Releasefest

Igår var det releasefest för min debutroman “Ett illegitimt barn” och det blev en tidig morgon för att fixa med alla förberedelser. Mina föräldrar och min farmor och hennes sambo kom vid 10 och hjälpte till. Kring 12 dök Joakims föräldrar, min bror Daniel med familj och även Julias mamma Linda upp. Vi bjöd på lunch och vid 14 så var det dags för mingel och öppet hus. Det var flera som skulle komma men som antingen själva blivit sjuka eller fått sjuka barn så de inte kunde närvara. Men det blev en riktig lyckad releasefest och jag är så nöjd och tacksam för alla som kom.

Tredje advent med pepparkaksbak

Man skulle kunna tro att vi fått nog av att stå i köket efter igår men icke. Idag bakades det både äppelkaka och pepparkakor, så mysigt och kul att göra det tillsammans.

Då det är tredje advent idag blev det givetvis risgrynsgröt till kvällsmat. Nu blir det att ta det lugnt i soffan och imorgon vankas det luciafirande på förskolan.

7 thoughts on “En dunderhelg!

Add yours

  1. Åh stort grattis till din release, så glad jag blir för din skull! Härligt att festen blev så lyckad också 🤗 Läst smakprov på din bok och nyfiken på att läsa! Kommer den bli tillgänglig som ljudbok? 🌸

    1. Tack snälla du! 🤗 Vad roligt att höra. Förhoppningsvis kommer den komma ut som ljudbok men det kommer dröja ett tag i så fall. Men den kommer däremot komma som e-bok snart 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: