Mysigt luciafirande och poff så var dagen slut

Idag var det Luciafirande på Melissas avdelning på förskolan. Hon var tärna och var så stolt över att hitta sitt batteriljus i handen. Det var första gången vi gick på ett Luciafirande på förskolan eftersom vi inte fick komma när det var pandemi, och så mysigt det var. Och jag är riktigt imponerad av barnen som klarade av att stå där framme och sjunga så länge utan något bråk, skrik eller att någon tröttnade. Det blev dessutom fika med lussekatter och pepparkakor efteråt som barnen bakat. En riktig mysig morgonstund med andra ord, och det var kul att både jag och Joakim hade möjlighet att vara med.

Det kändes lite konstigt att komma till jobbet sedan vid klockan 9. Förmiddagen gick väldigt fort och vips så var det dags för lunch. Jag kan nog säga att den här dagen har gått väldigt fort. Vi samåker på måndagar då båda slutar vid fyra och sedan var det direkt att hämta barnen, gå på promenad med Bartolo innan det var dags att börja med kvällsmaten. Julkorten blev även skrivna ikväll och hamnar på postlådan imorgon. Jag har även postat två bokpaket idag, och håller på att samordna en intervju och min första författarsignering. Så mycket spännande (och smått skräckinjagande) på gång! Och vi har nog fixat de sista julklapparna nu också. Det är bara en liten komplettering som behövs göras sedan är det check på den.

Imorgon är det dags för Wilhelms Luciafirande på förskolan och det kommer bli otroligt gulligt att se dem små barnen!

4 thoughts on “Mysigt luciafirande och poff så var dagen slut

Add yours

  1. Så mysigt!

    Ett tips: be att få läsa intervjun innan den publiceras, så du kan rätta rena faktafel. Detta ska en proffsig journalist erbjuda dej, men säg till om h*n inte gör det. Lycka till!

  2. Åh så mysigt att se barnens luciafirande, och gott att äta lussefikan som dom hade bakat. Inte dumt att det blir ännu ett sådant firande imorgon😄
    Författarsignering låter så roligt och spännande!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: